Warning: Declaration of thesis_comment::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /nfs/c04/h06/mnt/164878/domains/extremecentrepoint.com/html/wp-content/themes/thesis_183/lib/classes/comments.php on line 0

Warning: Declaration of thesis_comment::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /nfs/c04/h06/mnt/164878/domains/extremecentrepoint.com/html/wp-content/themes/thesis_183/lib/classes/comments.php on line 0

Warning: Declaration of thesis_comment::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /nfs/c04/h06/mnt/164878/domains/extremecentrepoint.com/html/wp-content/themes/thesis_183/lib/classes/comments.php on line 0

Warning: Declaration of thesis_comment::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /nfs/c04/h06/mnt/164878/domains/extremecentrepoint.com/html/wp-content/themes/thesis_183/lib/classes/comments.php on line 0
Глобалното затопляне = глобална лъжа | ExtremeCentrePoint

Глобалното затопляне = глобална лъжа

by ExtremeCentrePoint on Saturday, 16 January, 2010 · 8 comments

in Екология

Какъв е резултатът когато политиката започне да се бърка в науката? Раждат се лисенковци или зелени затоплисти, които в името на политическите си цели фалшифицират научните изследвания за да се доберат до желаните от тях резултати.

Студове сковават по-голямата част от Европа и Китай:

article-0-07CF1BA6000005DC-818_468x353

The bitter winter afflicting much of the Northern Hemisphere is only the start of a global trend towards cooler weather that is likely to last for 20 or 30 years, say some of the world’s most eminent climate scientists.

Виж също:

Копенхаген: левичарски политически проект за конфискация на богатство

Видео – мощните коли на борците с глобалното затопляне

Хакери открадват документи от сървър на еколози – жесток удар за зелените мошеници. Поръчкови псевдонаучни фалшификации “доказват” глобалното затопляне

Глупостите на Ал Гор. Земното ядро било милиони градуси топло

Принц Чарлс призовава хората да изоставят колите си, а той прави съвсем друго

Промяна на климата. Глобалното затопляне реабилитира Лисенко

В Белгия военни хеликоптери борят глобалното затопляне.

Къщата на Ал Гор-неудобната истина за “eko” активиста

Зелено злато за Ал Гор

Ал Гор съвсем изкукурига: “Северният полюс ще изчезне след 5 години!”

Видео – мощните коли на борците с глобалното затопляне

Нюрнбергски процес за отричащите затoплянето.

{ 8 comments… read them below or add one }

p-monstrum January 16, 2010 at 13:13

Не знам дали проследихте изпита на кандидатката за комисар от Дания. Позицията, която ще заеме в Комисията е специално създадена за нея малко след, или дори по време на, затоплисткия форум в Копенхаген. Тя ще отговаря за проблемите свързани с климатичните промени. Нали си спомняте как преди известно време се “оказа”, че в Европа покачването на температурата е най-високо, с 1.1 градуса. От това което чух от нея оставам с впечетление, че за европейския бизнес настават лоши времена. Търговията с въглеродни емисии и намаляването им ще бъдат още по-строго регламентирани, и който не плаща за зелени технологии или не участва на пазара на вредни емисии ще търпи загуби. Това е предложението на пребоядисаните в зелено утопични комунисти. Много добре знаете, че те са същите, които протестираха срещу американското военно присъствие в Европа, а после стана ясно, че са получавали пари за това от Москва. Сега само смениха плочата и получават сребърниците си от други места, но този път доста по-успешно заблуждават хората и ги принуждават да плащат за недоказани политически, а не научни, теории.

Reply

Pete January 16, 2010 at 21:05

Исината е, че Флорида преживя истинска ледена катастрофа за десет дена след Нова година. Арктическият фронт, който свали рекордно температурите изби много живитни, а дървета и растения сега са жалка картина. На много дървета им опадаха листата, след като замръзнаха – за първи път от 1977 г насам! Изгинаха жаби, гущери и много риби в Мексиканския залив. Ще мине доста време докато се възстанови балансът на снук – най-масовата риба край тукашните брегове. Фермерите понесоха невероятни загуби – тъпърва сще се разбере каква яаст от портокаловата реколта е пострадала – Щатът дава 40% от портокаловия сок, който се консумира по света. Шарлатаните, които ревяха за глобалното затпляне с три реда сълзи трябва да дойдат във Флорида да видят какво направи глобалното замразяване. А на Ал Гор предлагам да не му се сервира портокалов сок докато е жив!

Reply

Reformed January 19, 2010 at 10:09

Прогнозите, че хималайските ледници ще изчезнат до 2035 г., не били верни

През ноември миналата година Рамеш каза, че изследване, поръчано от индийското правителство, не е открило доказателства свиването на хималайските ледници да е свързано с промените в климата. Много от тях се свиват, но по-бавно, а някои дори нарастват.

Reply

санчо January 19, 2010 at 17:30

Терминът “глобално затопляне” описва единствено ГЛОБАЛНАТА тенденция за повишаване на температурата! Срамота е да не го знаете. Каква Флорида, какви пет лвева? Изключително арогантно и просто смешно, е да теоретизираш над две думи, чиито значение даже не ти е неизвестно. Тенденцията за повишаване на температурата в глобален мащаб е факт. Не ми се рови сега в нета да видя колко от най-“горещите” години се падат на последното десетилетия. Спомнете си само 2009-та.
“Глобално затопляне” е наистина неудачно закрепилото се през 80-те название за КЛИМАТИЧНИТЕ ПРОМЕНИ, които наблюдаваме през последния половин век, защото за съжаление проблемите не се изчерпват единствено с по-ниските сметки за парно през декември. Аномалиите във Флорида са резултат точно от това което вие наричате “глобално затопляне”. Сменете “глобално затопляне” с “преебан климат”, да видим какви аргументи ще извадите:)
Че сме преебани е факт. Не разбирам как ви успокоява това, че настъпващата катастрофа не е по наша вина? Питам как? Шибаната катастрофа пак ще настъпи, а вие си спорете с Ал Гор.

Reply

Reformed January 19, 2010 at 19:06

Санчо,

Срамота е да не го знаете.

Първо изчети кой подкрепя и кой отрича глобалното затопляне (подкрепят хора без научни степени, макар и известни, а отричат над 31 000 учени с различни научни степени – списък на учените).

Най-вероятно по-скоро се вписваш в първата група (с тази разлика, че си НЕизвестен), отколкото във втората група.

Reply

Pete January 19, 2010 at 20:42

Санчо, много ти е промит мозъка мойто момче. Статистиката точно това показва, че глобалното повишаване на температурите е спряло (ето ти 5 лева) и сега сме в период на спадане на температурите. Целият този процес, мойто момче, е свързан с активността на Слънцето. През 2009 г не бе забелязано нито едно петно на повърхността на светилото ни. Увеличаването на броя на тези петна е доказано, че е свързано с 10-годишните цикли на слънчева активност. Умни хора, които са изследвали отраженията на климатичните промени хилядолетия наред заключиха, че човешката дейност има нищожно или почти никакво влияние върху тези промени. Санчо, научи се да спориш аргментирано, а не бъди типичен наследник на Бай Ганьо. Ругатните и просащините не са аргумент в спора. спомни си Свети Константин Кирил Философ: Уморих се… спорих с простаци…

Reply

Горазд January 28, 2011 at 17:00

Дружеска забележка – Св. Методий, не брат му ;)

Reply

санчо January 20, 2010 at 20:29

Мда, и комунягите обожаваха цензурата. Център ми били, лицемери.

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: