Warning: Declaration of thesis_comment::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /nfs/c04/h06/mnt/164878/domains/extremecentrepoint.com/html/wp-content/themes/thesis_183/lib/classes/comments.php on line 0

Warning: Declaration of thesis_comment::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /nfs/c04/h06/mnt/164878/domains/extremecentrepoint.com/html/wp-content/themes/thesis_183/lib/classes/comments.php on line 0

Warning: Declaration of thesis_comment::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /nfs/c04/h06/mnt/164878/domains/extremecentrepoint.com/html/wp-content/themes/thesis_183/lib/classes/comments.php on line 0

Warning: Declaration of thesis_comment::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /nfs/c04/h06/mnt/164878/domains/extremecentrepoint.com/html/wp-content/themes/thesis_183/lib/classes/comments.php on line 0
Лауреатът на Нобелова награда за мир разреши въздушни удари в Пакистан | ExtremeCentrePoint

Лауреатът на Нобелова награда за мир разреши въздушни удари в Пакистан

by ExtremeCentrePoint on Tuesday, 8 December, 2009 · 11 comments

in Военни конфликти, Ислям, Терор и Комунизъм

91009 Според New York Times Барак Хюсеин Обама, настоящ президент на САЩ и лауреат на Нобелова награда за мир  е одобрил широкото прилагане на въздушни удари на пакистанска територия.

Очевидно е, че войната в Афганистан може да бъде спечелена само чрез разширяване на зоната на военните действия и в Пакистан, където са основните бази на талибаните. Това е ясно, но как е възможно да си едновременно Нобелов лауреат за мир и да водиш военни действия на чужда територия? Ако не знаете отговора, питайте нобеловия комитет.

{ 11 comments… read them below or add one }

Марин December 8, 2009 at 22:24

Отдавна този Нобелов комитет е инструмент за манипулация на общественото мнение. Но по времето на Интернет май общественото мнение ще се обърне против него.

Reply

Nik December 9, 2009 at 0:21

Понякога се налага борбата за мир да се води с военни средства.
Когато западащият по рейтинг американски президент взема
точните решения, трябва да бъде приветстван.
А нобеловата награда за мир – той самият знае, че все още не я е заслужил.
Очевидно едно са предизборните обещания, а предизвикателствата
да си начело на Америка – съвсем друго нещо. И Барак Хусеин Обама
разбира това вече..

Reply

климатици December 9, 2009 at 10:58

Много съм съгласен с Марин.

Reply

Николай Димитров December 9, 2009 at 12:23

Според мен въпросът тук е не дали трябва да се воюва срещу талибаните, а дали е морално някой да се кичи с награди за мир, след като води войни в три страни и се готви да воюва с четвърта.

Обама е лъжец и сноб. Имаше полезен е честен ход – да се откаже от Нобеловата награда за мир. Не го направи сигурно заради парите, които ще получи.

Reply

Николай Димитров December 9, 2009 at 12:26

“Понякога се налага борбата за мир да се води с военни средства.

… мда, тогава най-голяма награда трябва да се присъди на Сталин, който както знаем е най-големия борец за мир на всички времена. Аааалилуяяяяя ….

:-)

Reply

Дени December 9, 2009 at 12:46

Разбира се, че въпросът е в името на какво и срещу кого се воюва. Защото плъзгай се по популизма, най удобно може да се заяви, че щатите воюваха в Ирак, за да избиват “мирното население”, същото и в Сърбия…опаа, една подробност : това беше със санкцията на съвета за сигурност. А това, че американците са най-дейни и вършат най-много от черната работа показва единствено, че няма кой друг да я свърши.

Reply

Иванов December 9, 2009 at 16:04

Нобела го направиха на смешка. САЩ са в Ирак за петрол, а не да вършат нечия черна работа.Зарад него загинаха досега над 1.5 милиона иракчани. Колкото до Ирак, Авганистан, а сега и Пакистан, ще ги прогонят от всякъде. Въпрос на време. Сега и пакистанците ще се включат в барбата и застават на страната на муджехидините. Обамата се оказа КУКЛА НА КОНЦИ…Толкова по-зле за него.

Reply

Nik December 9, 2009 at 16:12

Да се говори за Джугашвили, и за мир е пълна
шизофрения..

Reply

Nik December 9, 2009 at 16:16

“Нобела го направиха на смешка.”
Прав си, стана бетер от “Стара планина” на “Гоце”…

Reply

Nik December 9, 2009 at 16:21

Др.Иванов, ако нахлуят в хола ти посред бял ден и взривят
жената и децата ти, какво ще направиш ???
Ама ти нали беше възторжен привърженик на Барак Хюсеин
Обама ??

Reply

сойер December 9, 2009 at 17:56

абе доколкото аз разбрах никой не оспорва че трепането на тия ублюдки талибани ислямисти е богоугодна работа. бой до дупка за тея ама хюсеинчо малко го раздава педалската нещо като полудевствен.ем е нобел за мир ем е боец срещу откачалките.те тия две работи нека как да са верни едновременно.

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: