Warning: Declaration of thesis_comment::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /nfs/c04/h06/mnt/164878/domains/extremecentrepoint.com/html/wp-content/themes/thesis_183/lib/classes/comments.php on line 0

Warning: Declaration of thesis_comment::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /nfs/c04/h06/mnt/164878/domains/extremecentrepoint.com/html/wp-content/themes/thesis_183/lib/classes/comments.php on line 0

Warning: Declaration of thesis_comment::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /nfs/c04/h06/mnt/164878/domains/extremecentrepoint.com/html/wp-content/themes/thesis_183/lib/classes/comments.php on line 0

Warning: Declaration of thesis_comment::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /nfs/c04/h06/mnt/164878/domains/extremecentrepoint.com/html/wp-content/themes/thesis_183/lib/classes/comments.php on line 0
Заща арестуваха Роман Полански в Швейцария? - За педофилия | ExtremeCentrePoint

Защo арестуваха Роман Полански в Швейцария? – За педофилия

by ExtremeCentrePoint on Tuesday, 29 September, 2009 · 11 comments

in Екология, общество

0005h2gcМедийте широко отразиха ареста на Полански в Швейцария, но упорито заобикалят въпроса защо режисьорът е с международен мандат за задържане по искане на американското правосъдие? Отговорът обяснява това шикалкавене – Полански е арестуван за педофилия.

Той е обвинен в сексуални връзки с деца, като един от случайте е широко известен – през 1977 Полански се забавлява с едно малолетно  момиче (Саманта Геймер на 13 години от Лос Анжелис). Арестуван тогава след оплакване на родителите и, Роман Полански който днес е на 76 години, се признава за виновен за “незаконни сексуални връзки с дете” и остава в продължение на месец и полвина в ареста. След това е освободен под гаранция, но процесът срещу него продължава. Страхувайки се от присъдата, през януари 1978 година, педофилът бяга от САЩ и се установява в Европа.Настоящият арест е справедлив. Не трябва да има привилегировани пред закона. Престъпленията в педофиия са едни от най-гнусните и за тях давност няма. Сега Господин Полански ще има възможност да докаже пред съда това, което одавна твърди – че е невинен, или да излежи полагаемата му се присъда. Нека съдът решава. 

73311

Виж също:

И френският министър на културата се включи в педофилската афера около Полански

Педофил ли е шефът на Френската зелена партия(Екологична Европа) Даниел Кон-Бендит?

Каква е връзката между педофилията и френската Зелена партия?

{ 10 comments… read them below or add one }

Strahil September 29, 2009 at 13:45

Струва ми се, че този процес отдавна е ясен и едва ли ще се доказват неща по същество, ако изобщо се стигне до процес. Екстрадицията от Швейцария може да отнеме от 3 – 5 години. Явно че тук не става въпрос за гнусните педофилски престъпления, а нещата отдавна са изкривени и се търси друго.

Reply

cav September 29, 2009 at 18:21

Щом процесът е ясен защо педофилът Полански не е в затвора, а е бягал от правосъдието? Става си въпрос точно за педофилия. Така се нарича правенето на секс със 13 годишно момиче.

Reply

Mitko September 29, 2009 at 21:35

Еми тогава много поздрави на поне 200 000 български педофили, на които мястото е в затвора, щото къде що е циганин и мисюлманин все така се сношават.

Reply

Уточнение September 29, 2009 at 21:54

Каква педофилия? Сексът е бил със съгласието на момичето. Някои момичета на 13-14 години са достатъчно развити и полово зрели.

Reply

Пешко September 30, 2009 at 8:27

Хе хе кой ще ми покаже девствено момиче на 16 години, освен ако е някой крокодилче или от много здраво семейство.

Reply

невена October 1, 2009 at 17:18

изнасилването на 13 годишно момиче е повече от педофилия. този престъпник дълго време се е отървал от закока, а дано сега си плати с лихвите. тези които имат деца разбират за какво говоря. кошмарно е дори да се мисли, че някой може да постъпи така с момичетата ни.

Reply

сойер October 1, 2009 at 20:57

В Русия предлагат кастрация на педофилите. Струва ми се доста справедливо, но недостатъчно. Педофилите първо трябва да си излежават присъдите, а едва след това да бъдат кастрирани. Това е важно уточнение.

Reply

Anonymous October 2, 2009 at 8:32

Не разбирам как може да има хора, които защитават педофилите.

Reply

Пешко October 5, 2009 at 13:23

Никой не защитава педофилите, но не може за някой който е известен да се разразява такава ярост, а едновременно с това в града в който живее всеки от нас има маса такива, за които всеки си затваря очите, защото решава, че това не му влиза в работата. Еми вместо да викате по полански, хванете и изрежете хуйовете на повечето мангали, които си взимат жени по на 12 години. Къде е разликата а, питам аз??? Същото се отнася и за помаците и турците в по-голямата си част. Когато тръгваш да си справедлив бъди докрай такъв, иначе си мухъл, на който силите му са да пише фрази по форумите иначе е напърдяна мишка.

Reply

Алекс December 22, 2009 at 3:38

ееее, забравих за Лолита – тия мръсни американци какви книги лансират!!! а пък и ейдриън лайн преди 12 години каква екранизация й направи………. ЗАТВОР!

Reply

Leave a Comment

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: