Warning: Declaration of thesis_comment::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /nfs/c04/h06/mnt/164878/domains/extremecentrepoint.com/html/wp-content/themes/thesis_183/lib/classes/comments.php on line 0

Warning: Declaration of thesis_comment::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /nfs/c04/h06/mnt/164878/domains/extremecentrepoint.com/html/wp-content/themes/thesis_183/lib/classes/comments.php on line 0

Warning: Declaration of thesis_comment::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /nfs/c04/h06/mnt/164878/domains/extremecentrepoint.com/html/wp-content/themes/thesis_183/lib/classes/comments.php on line 0

Warning: Declaration of thesis_comment::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /nfs/c04/h06/mnt/164878/domains/extremecentrepoint.com/html/wp-content/themes/thesis_183/lib/classes/comments.php on line 0
Зелено злато за Ал Гор | ExtremeCentrePoint

Зелено злато за Ал Гор

by ExtremeCentrePoint on Monday, 25 May, 2009 · 14 comments

in Екология

Ал Гор е увеличил личното си състояние 50 пъти откакто се занимава с охлаждането на планетата.  През 2001 година той е имал $2 милиона, а днес през 2009 има вече $100 милиона долара. Както се вижда доста е доходно да рекламираш мнимото Глобално затопляне и да въртиш бизнес с квоти за въглероден двуокис – винаги има идиоти, които са готови да плащат за “въздух”.

Ал Гор съвсем изкукурига: “Северният полюс ще изчезне след 5 години!”

Къщата на Ал Гор-неудобната истина за “eko” активиста

{ 10 comments… read them below or add one }

Иванов May 25, 2009 at 13:43

Типично по американски. От всичко да прави пари. За мен не е интресен като човек и експерт, какъвто не е. Че има Такова затопляне е твърдение и теза, зад която стоят много от най големите учени на света, от най-големите специалисти в тази област, и много Нобелови лауреати.
Неспециалиста няма причини да не им вярва.
ДОКАТО ПРОТИВНАТА ТЕЗА Е ПО-СЛАБО ЗАЩИТЕНА И НЕ СЕ ПОЛЗВА С ДОВЕРИЕ.

Reply

bogoizbrania May 25, 2009 at 14:42

Защо така завиждате на човека, нали на видеото той обясни, “Вие не го познавате”, за да го обвинявате, че източва държавни пари. Той е сериозен бизнесмен и спасител на световния климат.

Reply

ivo May 25, 2009 at 17:23

Ал Гор не е ли ляв политик, питам само.

Reply

Caucasian May 25, 2009 at 21:28

Тази статия беше поредния пирон в ковчега на подложническата натура на това сайтче. Просто не мога да ви разбера хора – заслужава ли си да предадете род и родина, за да се подлагате на чичковците с парите. По-жалки сте и от комунягите, защото поне те имаха власт, а на вас какво ви дават – някой друг християнско-консервативен-капиталистически долар. ПОЗОР за България! Май 1876 нацията е обезкървена и са останали само верните слуги…

Reply

Reformed May 26, 2009 at 8:33

@Caucasian,

Ние си изказваме свободно мнението в уж свободна държава. Като си мислиш, че някой на някого се подлага, вземи и ти да списваш един блог, пък да видим – на тебе може някой да ти плати. Тук никой на никого не плаща.

А пък ако не беше този сайт, къде щях да видя писанията на толкова много атеистично-либерално-левичарски настроени душички?

Позорът за България е че търпи гореспоменатите душички – верни слуги на една азиатска държава в североизточна посока от България.

Reply

Иванов May 26, 2009 at 9:27

Ах душичко кална. Отвори уста най-после. Не сме били слуги и никога няма да станем нито на Русия,нито на САЩ като ВАС.
Русия и руския народ ни е освободил навремето. Много се съмнявам дали с такива като теб сме сме щели да се освободим от османлиите. Да сме като кюрдите днес.
И им дължим уважение и благодарност.
За 45 год не построиха една база у нас.
А САЩ какво. Някакво полза за БГ от тях? Никаква. Наши момчета загинаха и гинат по бойните полета на Ирак и Авганистан, само и единствено в защита на техни интереси. За тяхната издръжка са изхарчени и днес се харчат много стотици милиони долари. Взети от устата и трапезата на българските деца и народ.
В БГ никога не е имало чужди бази, а те построиха цели 3 насочини всичките срещу Русия и руския народ.
ПРИ ЯДРЕН КОНФЛИКТ, ЗАРАД ТЕЗИ АМЕРИКАНСКИ БАЗИ, ЩЕ БЪДЕМ ЗАЛИЧЕНИ ОТ ЗЕМЯТА.
Това е “доброто”, което направи САЩ за нас. ВСИЧКОТО ДОБРО…

Reply

Caucasian May 26, 2009 at 9:45

@Reformed
Първо на първо себе си описвам като агностик-демократ-ЦЕНТРИСТ(за разлика от вас!). Ако мислиш, че протестанството е истинскто Християнство, моли се да няма Бог.
Възмущението ми идва от това, че повечето материали са директно изкопирани от крайнодесните сайтове и са писани от хора, които все още са убедени, че съществуват “низши” раси. Човекоомразата насаждана от комунизма беше чудовищна, но лицемерието на великия капитал също не е единствената алтернатива. Сигурно мислите, че Скандинавия са гадни комуно-сатанисти заради социалната си система, но това си е ваше лично мнение.
Позорът на България е идвал и ще продължава да идва заради описаните от мен и теб душички. Помисли си и прецени дали заслужава да бъдеш в едната от тези групи!
Относно писането на блог – прекалено съм зает и ми е доста странно това, че този блог постоянно бълва пропаганда ала Гьобелс, което ме навежда на мисълта, че това е пълноценна работа на 8(може би 12 часов) работен ден, а вашите душички без пари, нищо не правят.
И за финал един поздрав: Матей 19:24 ; Марк 10:25 и Лука 18:25.
Амин!

Reply

Ринги Рае May 26, 2009 at 10:18

@Caucasian, от къде на къде реши, че тук пишат само протестанти?

Как смееш да твърдиш, че пишещите тук “са убедени, че съществуват “низши” раси”, още повече с твоя псевдоним!

Да съдиш за когото и да е било по собственото си к.п.д. е признак за сериозна когнитивна недостатъчност.

И, съдейки по самооценката ти за ефективност, интересно, остава ли ти време да мислиш, след като си “изработил” бифтека си?!

Reply

Caucasian May 26, 2009 at 11:37

Явно не си разбрал тънкия ми опит за гавра(точно така!). Подигравателното ви и цинично отношение към другите раси е очевидно и трябва да си доста лицемерно същество, за да не си го признаеш. Това за протестанския дух лъха от статийките ви.
Интересно ако наистина имаш такова високо к.п.д., защо не хванеш да направиш нещо полезно, вместо да бълваш словестни лайна по всички, които не съгласни с тебе. Забравих, че и ти си гледаш само в паничката…

Reply

Anonymous November 24, 2009 at 22:15

Добри и умни хора, ако ви има не пускайте троловете да говорят или ги отделяйте встрани – те и без това говорят за всичко друго, но не и по темата, а това си е ТРОЛЕНЕ!
Тъйче моля трол-овете да се качат на друг трол-ей – бегайте ви кавам!
Уф че досадно е дори да се говори за тях!!!

Reply

Leave a Comment

{ 4 trackbacks }

Previous post:

Next post: