Обама имитира конфликт с Иран

by ExtremeCentrePoint on Monday, 8 March, 2010 · 3 comments

in Ирак и Иран

Ирак купува 140 танка Abrams M1A1SA

by ExtremeCentrePoint on Wednesday, 11 March, 2009 · 4 comments

in Aрмия, Ирак и Иран