България в плен на Турция и агент Гоце

by ExtremeCentrePoint on Thursday, 14 July, 2011 · 6 comments

in Балкани, България

Оригиналът тук.

Виж също:

Турски мечти за Кипър, Бургас и иракски земи

Приключи визитата на турския президент в България. За Турция успешна, за България изобщо незнам, някой уважава и е тази държава? Дори на собственият й президент не му пука. За Първанов това ще е последната му официална среща с президент от такъв ранг (Дай Боже) и като за последно да си направи PR на изтънелият му имидж.

Как обаче протече срещата?

За България срещата изобщо не беше ползотворна. Напротив тя показа и доказа, че ние нямаме президент в лицето на агент Гоце, нещо повече ние сме васали на Турция и нямаме никаква независимост, а напротив точно обратното – българския президент обслужва интересите на Турция, Доган, частно партийни, но не и на народа, на който би трябвало да служи. Иначе откъде синчето на тати ще ловува с пушка за 50 000 лв., със сигурност не е купена със спестените пари от закуски.

Защо срещата протече в стил “Господар и Роб”?

Първо още при самото си пристигане турския президент се държа точно като Завоевател, като човек, който скоро ще присъедини България в пределите на Турция.Неговото поведение беше повече от безобразно и максимално много се доближаваше до нетолерантният и господарски стил на Абдуллах Гюл. Но нека да обърнем внимание, как протече самата визита,
къде беше агент Гоце и защо никой не защити интересите на България и българския народ? А въпросите са много, страшно много, на които отговор все не се намира, а те стават все по-обезпокоителни.

1. Кой направи програмата на турския президент в България?

2. Защо турският президент откри паметник в България на най-големият турски пехливанин? Защо не откри паметникна Васил Левски, все пак живеем в България? Да не би да бъркам аз нещо? До вчера бях българин и имах българска лична
карта. Момента да проверя, да все още живея в България!

3. Защо турския президент влезна в джамия, а не в християнска църква и да се запознае с християнските песнопения? Да се по интересува от културата на българската държава.

4. Защо сред изброените места на посещения всичките бяха изцяло турски? Той на официална визита ли е дошъл и лично поканен от продажника агент Гоце ли е в България или по частна визита?

5. Защо агент Гоце “българския президент” не постави въпроса за плащането на финансови обезщетения на българите от Беломорска Тракия? Защо той не защити българите, така както Гюл се меси във вътрешната политика на България относно ДПС?

6. Кой позволи, кой разреши и защо нямаше реакция от българска страна, затова че турският президент си позволи в Хитрино да говори и пропагандира на турски език, да говори без преводач и да не позволи на преводача да преведе и по този начин постави българската делегация в изключително неловко поведение? На всичкото отгоре като един същински “Завоевател” е забранил на официалният преводач да преведе и да не се разгласява за това, какво са си говорили? Това е намеса в суверенитета на България, нарушаване на Конституцията на Република България. Каква официална визита е това? Това е проява на пълно неуважение и незачитане на суверенитета на държавата. И отново питам къде е агент Гоце? Къде е този продажник, заслужаващ затвор?

7. Защо големите български медии покриха случката в Хитрино и никой дума не обели? Информацията се появи единствено във вестник “Атака” подобаващо, а другите мимоходом споменаха? Това ли е България? Нагъзена на Турция и чакаща, като стара мома да бъде оправена всеки момент?

За мен и за всеки българин остава лошото усещане, че управлението на агент Гоце, тройната коалиция и царя продаде интересите на България на Турция и сега сме по-зависими от нея, отколкото преди Освобождението. Искам да видя, как ще се случи същата ситуация, но в обратен вариант: българският президент да говори за българското малцинство на български в Турция и да защитава интересите, така както те го правят! Дай Боже доживеем да видим такъв момент!

{ 6 comments… read them below or add one }

стар дядо - агент ОТ ДС July 15, 2011 at 0:08

Нашето Гоце си върза гащите , како му дреме сега ? Той и турски познайва малко , та амен , кажи го отдавна обесен трябваше да виси по клоните някъде !!

Reply

x July 17, 2011 at 18:37

Потърсете в интернет: Ново Робство и ще можете да изгледате видеото, за да видите какво ни готвят турците. Не знам защо но не ми позволява да дам линка.

Reply

Аспарух July 17, 2011 at 20:42

Преди няколко дни се запознах с един италианец. Или поне той твърдеше че е такъв. В процеса на разговор вмъкна Турция и някак си между другото наблегна колко силно военизирана е тя и няколко пъти повтори “няма смисъл. не можете да ги спрете”. Не знам дали беше заради алкохола или пробваше как ще реагираме. Но имам гадното усещане че пак ще трябва да спасяваме Европа от исляма.

Reply

Anonymous July 22, 2011 at 18:28

Ще спасяваме Европа за наша сметка, като ни откъснат парче земя на нас а не на европейците.

Reply

Аспарух July 22, 2011 at 21:36

Може и да отъснат?!?!? Но какво и колко зависи от нас. Дедите ни имаха смелостта да кажат на света – тук е границата, от тук започва България. И не ги интересуваше дали насреща са САЩ, Англияы Франция, Русия и т.н. Бихме ги всичките.
Те баха Българи, знаеха какво могат и какво искат.
А ние?
Достойни ли сме за саможертвата на дедите ни?????
Достойни ли сме да носим името БЪЛГАРИ.

Не знам.

но се старая.

а ти?????

Reply

Anonymous Bulgaria December 24, 2013 at 14:10

Смешници , Турция дали ще са в ЕС или няма да са за тях е без значение, те са неотрална независима велика държава, не са пожелали не са сложили рака накипър впрочем не забравяите че кипър пренадлежи на турция и още нещо кажете и това за Гърция как искаха да завладеят всичко та добре че специялните части на Турция за няма и 24 часа им доказаха с кой си имат работа като си сложиха знамената на всякаде в кипър докато военните и специялните части на Гърция спят и не са достоини да опазят Гърция пък камоли да искат да завладеят кипър. Турция не са искали да завладяват нищо от българия ния да се благодариме на тях че сме сключили специялен договор с Турция ако евентуално някоя друга държава реши че нашата територия пренадлежи на тях и да воюват със нас българите с цел да се разпадне държавата ни и да се завладее част от българия тогава велика Турция която е 2-ра сила в нато ще се претичат на помощ за нас и ще ни пазят: (Това е мътна информация дали са 1-ва или 2-ра сила в нато не се знае много неща се крият и не са показани) (дефакто: излиза че ако воюват с нас ще трябва и с Турция да воюват) както казах договора е факт, те са наши пазители от злонамерените ни съседки ! А това до кипър пренадлежи на тях, но разделянето на кипър също е факт , не че ако поискат немогат да си върнат земите. В момента са супер сила в топ10 най силните държави са на една от най престижното класиране ния само ще мечтаем за такова нещо тука, та да се върна по темата,в момента те имат силата и разполагат с такава сила. (Да воюват с 6-7 държави от света и да излезнат победителни) Без да им повлияе много криза на икономиката, и на военното оборудване на държавата им. Но пак казвам те не се оборудват и не създават от добри по добри оръжия с цел да злоупотребяват (Като например: да воюват с съседките си ами за самоотбрана) това им е целта, тя не е със зли намерения! Да факт е, оборудват се със най съвременните технологий, от добри по добри боини оръжия правят и почват да конкорират Американските и Руските оръжия на пазара , продават на цял свят. Но нямат на цел да злоупотребяват и да воюват с някоя си държава и т.н

Престанете да ги оплювате и да неблагодарничите ! Те не са с зли намерения към нас или към някоя друга държава, почти всички са вярващи в бога а не като нас както ния повечето сме (забравили сме какво е църква не вярваме на нищо станахме от комунисти по бетер) лъжеме, крадеме, убиваме за това не ни вървят работите при нас в българия !

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: