Warning: Declaration of thesis_comment::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /nfs/c04/h06/mnt/164878/domains/extremecentrepoint.com/html/wp-content/themes/thesis_183/lib/classes/comments.php on line 0

Warning: Declaration of thesis_comment::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /nfs/c04/h06/mnt/164878/domains/extremecentrepoint.com/html/wp-content/themes/thesis_183/lib/classes/comments.php on line 0

Warning: Declaration of thesis_comment::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /nfs/c04/h06/mnt/164878/domains/extremecentrepoint.com/html/wp-content/themes/thesis_183/lib/classes/comments.php on line 0

Warning: Declaration of thesis_comment::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /nfs/c04/h06/mnt/164878/domains/extremecentrepoint.com/html/wp-content/themes/thesis_183/lib/classes/comments.php on line 0
Френската армия намалява броя на католическите свещеници и на тяхно място ангажира имами | ExtremeCentrePoint

Френската армия намалява броя на католическите свещеници и на тяхно място ангажира имами

by ExtremeCentrePoint on Monday, 30 May, 2011 · 8 comments

in Aрмия, Европа, Тенденции

sssКонкурсите за ангажиране на нови католически свещеници във френската армия са анулирани и на тяхно място са обявени конкурси за имами.

В края на 2010 г., има около 221 духовници във въоръжените сили: католическите са 141, 32 са  протестанти, мюсюлмани –  30 и 17 еврейски. През 1996 година е имало 329 католически свещеници на служба и до 2006 година няма нито един имам. След 2006 година рязко се увеличава броят на имамите, а този на християнските свещенослужители намалява двойно.

Другата голяма промяна е, че свещениците стават пълноправни военни и минават под прякото командване на щабовете във френската армия.

{ 8 comments… read them below or add one }

Нейчо May 30, 2011 at 8:52

Крайни безумци.

Reply

прякор May 30, 2011 at 15:23

просто прагматици.
Самоче не е ясно: какво е туй КОНКУРС за имами? Съревнуват ли се? или какво е то? :)

Reply

Аспарух May 30, 2011 at 19:19

Ислямът от 14 века се опитва за завземе Европа. Разбра че със сила няма да стане. И запэочна подмолно. А християните, с прословутата си толерантност му помагат. Какво по-добро от това в християнските армии да има мюсулмани?!?!?!?
Изглежда че Баязид е бил прав като твърдял че “от Анадола до Англия ще пее мюезин.”
И толерантността трябва да има граници!

Reply

2Аспарух June 1, 2011 at 1:29

1. Ислям – това е късно съзряло дете. Каква е разликата между началото на христианството (до това като са почнали да венчаят хомосексуалисти) и ислямат? Не я виждам. Всичко е напълно симметрично.
2. Българският народ (и още онзи, във Булгар/Татария) е наполовин ислямски.
А знаете ли защо сега се борят със исляма по цял свят? Защото той е конкурираща платформа за глобализация. Той също не признава нациите и национализма (има само ислямска нация), запрещава войни между мусюлманите, иска да обедини цял свят и всички народи под своите зелените знамена и със това е най-главен конкурент за международните глобалистични институти. И той е претендент N1 за тази миссия по отношение към например бедни и развиващисе страни. А те са замяната на Китай и т.п.: кога азиатските страни се преситят със товар и пари, там трябва да идат глобалистите: за пазари и евтини работници. Ама там вече ще ги чака исляма със неговото виждане на банковското дело (нали знаете как се отличава от западното? и пълен контрол за човешкият ресурс). Затова трябва да се демократизира и осъвремени, като христианството, още повече че са братя-близнаци

Reply

Anonymous June 1, 2011 at 17:31

Мюсюлманите в България трябва да бъдат изселени в родината им Турция колкото се може по рано. Колкото повече им се позволява да строят джамии на българска територия толкова по опасни и неконролируеми ще стават. Ясно е че все някой ден ще изгубим част от Родопите благодарение на противните мюсюлмани с български паспорти!

Reply

въпрос June 2, 2011 at 3:16

А ако българин приеме ислям, той автоматически става турчин?

Reply

Anonymous June 2, 2011 at 15:39

Господин ДПС-арски лидер моля не задавайте тъпи въпроси за да не получите тъпи отговори!

Reply

Нейчо June 3, 2011 at 13:55

Не знам, не знам. Какво е лошо във муслимите? Може би са мръсни, постоянно крадът, нямат образование, култура, децата им бягат по улиците ден-нощ боси и мръсни и чистят джобовете на хората? Вечно пьяни-заляни, псуват, държът се като животни? А може би те угрожават на българите и България?
Изобщо за Турция могат да се изселят муслимите, геите – във Холандия, коммунистите – в Сибир и т.н. След сто години ще има италианци, немци, холландци, а българе?

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: