Кои са екстремцентристите? Кратък отговор.

by ExtremeCentrePoint on Wednesday, 7 March, 2007 · 0 comments

in Разни

… НИЕ сме тези, който считаме , че Свободата е право на всеки човек и пътят към нея минава през Демокрацията.

… НИЕ сме тези, които не ги е страх да водят Войни за защита на Свободата и не ги е срам когато ги печелят.

… НИЕ плащаме данъци, но не сме съгласни те да отиват за помощи за безработни, за издръжка на зелени паразити, антиглобалисти, екофашисти или да бъдат наливани в
безкрайни неефективни социални програми.

… НИЕ считаме , че всеки индивид носи Лична отговорност за действията си.

… НИЕ мислим, че Моралът е абсолютна категория .

… НИЕ сме тези, които сме убедени, че Садам Хюсеин, Пол Пот, Хитлер, Сталин са по-лоши от Джордж Буш.

… НИЕ мислим , че пазарната икономика не може и не трябва да бъде социална, че в основата на икономиката стой личната инициатива , а не държавната субсидия.

… НИЕ искаме семейството да играе основна роля във възпитанието на децата, а училището да е продължение на това семейно възпитание , а не обратното.

… НИЕ сме убедени , че социализмът , в историческите класически форми като Фашизъм и Комунизъм и в съвременните си прояви като антиглобализъм, зелени движения, екофашизъм, , социализъм … са донесли на хората само войни и кланета.

… НИЕ мислим , че колективизмът е несправедлив и генерира неравенство.

… НИЕ сме тези, които не считат , че целта оправдава средствата, но са наясно , че за постигането на целите средствата са определящи.

… НИЕ сме с различна националност , поляци, мексиканци, американци , българи , руснаци, от различни раси , … знаем какво искаме и знаем как да го постигнем.

Forward, as occasion offers. Never look round to see whether anz shall note it. Be satisfied with success in even the smallest matter , and think that even such a result in no trifle.


Marcus Aurelius

Leave a Comment

Previous post:

Next post: