Талибански бойни технологии и френски противотанкови ракети Милан за метежниците в Либия

by ExtremeCentrePoint on Saturday, 16 April, 2011 · 1 comment

in Африка, Военни конфликти, Терор и Комунизъм

Както многократно писахме, метежниците в Либия са свързани с Ал Кайда. Съвсем нормално е в такъв случай да открием прилики в използването на оръжията и начина на водене на войната в Афганистан и Джамахирията.

Долната снимка е направена в Либия. На нея се вижда най-използваното самоделно талибанско ракетно оръжие. Ракетите се поставят в метална тръба, удобни са за криене, транспорт и изстрелването им отнема само няколко минути. С подобни самоделки вече многократно е обстрелвана базата в Кандахар където са разположени и българските войници.

0_551e1_f223738_XL

Тази снимка е поредното доказателство, че инструктори на Ал Кайда наистина присъстват в Либия и се бият на страната на бунтовниците.

В същото време, заместник министърът на външните работи на Катар, Khaled Kaaim, съобщи че правителството му е изнесло френски противотанкови ракети “Милан” за режима в Бенгази. Ще видите, че до 6 месеца това съвременно противотанково оръжие ще се появи в ръцете на талибаните в Афганистан и ще горят американски, германски и датски танкове.

afghanistan-tir-missile-antichar-milan-eads

{ 1 comment… read it below or add one }

asd April 16, 2011 at 20:09

Дано не се окаже така :/

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: