Сърбия – на гол задник чифте пищови. Не разбраха ли какво става когато се караш с по-силните?

by ExtremeCentrePoint on Friday, 18 February, 2011 · 12 comments

in Балкани, България

008332113Международната тежест на България и Сърбия е несравнима. България е членка на НАТО и ЕС, а Сърбия продължава да е в международна изолация. Влизането и в европейските структури зависи до много голяма степен и от нас. Нека сърбите видят какво и се случва на ФИРОМ заради безкрайните скандали с Гърция за името. Западните ни съседи най-после трябва да разберат, че безвъзвратно изгубиха всички войни през деветдесетте години и сега трябват да преглътнат последствията.  Не го ли направят ще трябва да изсърбат и българската люта попара когато дойде време за гласуване.

sqrbia-zabrana

{ 12 comments… read them below or add one }

Anonymous February 18, 2011 at 14:27

Вместо сърбите да ни изсърбат лютата попара по добре да ни я изсърбат турците когато дойде време за гласуването на тяхното шленство в ЕС. Вярно е че сърбите са лоши но пък турците са сто пъти по лоши от тях.

Reply

Аспарух February 18, 2011 at 22:25

Това зависи от нас. Трябва при гласуването (ако има такова) да си кажем мнението. А не да се редим в LIDL че било евтино. Същото важи и за следващите избори. Всеки мислещ човек има мнение. И трябва да го изрази. Обяснението че няма за кого да гласуваш е характерно за робите. Само робите не ги интересува кой е господаря.

Reply

Реалист February 19, 2011 at 8:05

със сръбска ракия и българската попара е сладка. вместо да скачате против братски народи, верно спрете да се редите в лидл – най-долнокачествените храни на обичащата ни европа на по-високи цени от местата с многократно по-високи заплати.

Reply

... February 19, 2011 at 12:27

Аспарух, направо ме разби с това: “Обяснението че няма за кого да гласуваш е характерно за робите. Само робите не ги интересува кой е господаря.”
Системата е проблемът, моето дете. С старите курви нов бардак не става. Ако за 20+ не си го осъзнал… моите съболезнования.

Reply

Аспарух February 19, 2011 at 19:19

Ами тогава нека сменим курвите. Щом се налага, и системата. Но трябва да го направим ние. Не да чакаме някой да свърши нашата работа. Ясно ли ти е, тате?!?!?

Reply

Петър Славов February 19, 2011 at 16:54

който не гласува, няма право да се оплаква, така че…
btw “братски народи” !?

Reply

Аспарух February 19, 2011 at 19:39

Днес е денят, на който преди 138 един българин загуби живота си. Ден в който ние, българите сме длъжни да си спомним какво искаше той. И да си помислим дали изпълняваме неговата воля. И идей. Същите идеи, които са в основата на идеологията на съвременния демократичен свят. Той не е претендирал че е първият. Нито едиственият. Той винаги е твърдял че е един от нас. Той е българин. Той е човекът който поиска да смени системата. И вярваше че може. И УСПЯ. Той е единственият българин поставил си обществено полезна задача и успял да я осъществи изцяло – освобождаването та България от турска власт.
Има хора които ще кажат че днешния ден трябва да се забрави. Защото не е нормално да честваш смъртта на някого. Освен разбира се ако го мразиш и искаш смъртта му. На тях ще кажа – никой не може да избира кога и къде да се роди. Но изцяло в човешката воля е как ще живееш, какво ще рискуваш, кога и как ще умреш. И какво ще оставиш след себе си.Той можеше да си остане поп.

Reply

Anonymous February 19, 2011 at 19:51

Не е възможно да има референдум в България за членството на Турция в ЕС защото ДПС няма да го позволи. Този мръсен и противен турски агент Доган и неговите съпартиици знаят много добре че резултатът ще е негативен за тях, затова никога няма да позволят такова гласуване. Друг въпрос е защо се позволява на турци да правят партии на българска територия, би трябвало да ги изгоним всичките от България!

Reply

Аспарух February 19, 2011 at 20:03

Това е можело да стане през 1878 г. Сега е твърде късно. Но не мисля че всички мюсулмани ще гласуват “ЗА” при евентуален вот!
Но конкретната тема няма връзка с Турция. От личен опит мога да те уверя че един път изказано мнение на място има много по голям ефект от постоянното повтаряне на нещо. Повтарянето дразни.
За другото си прав – Турция няма място в ЕС.

Reply

Mартин February 20, 2011 at 11:34

Аспарух,истина са думите ти за Левски.За мен той е светец,втори като него не сме имали,няма и да имаме.НО!Защо ли като си мисля за него си задавам въпроса дали изобщо го заслужаваме?Защо точно с неговата личност е свързана една от най-срамните страници в нашата история като българи?Имам предвид трагедията с неговото семейство:майка,брат и сестра в така наречената “свободна” България.А лично ти как тълкуваш последното,записано в бележника му-НАРОДЕ????Ние не изпълнихме последната му,толкова човешка молба “И гроба ми всеки да го знай”Ти лично не се ли срамуваш като българин от цялата помия,наречена спор за гроба на Левски в в черквата Света Петка?Аз се срамувам че личности като Стамен Михайлов,Овчаров и с-ие се наричат български учени.Защо не се намери един от ронещите сълзи и сополи за Мавзолея на Гошо тарабата,че било престъпление да бъде разрушаван да предложи този мавзолей да се превърне в Мавзолей на Левски и там да бъдат поставени ако не костите му “ЗАГУБЕНИ” както твърдят някои,то поне косата му.Аз ти гарантирам че само за няколко месеца това място щеше да се превърне в светиня.

Reply

Аспарух February 20, 2011 at 18:54

Аз лично като българин не се срамувам от “цялата помия,наречена спор за гроба на Левски”. И не защото я одобрявам, а защото духът на Левски е по-важен о тленните му останки. Духът му е това което го е отличило от тълпата. И него трябва да запазим. И бъди сигурен че ако един ден се открият костите на Левски и се изложат някъде, все ще се намери някой да ги поругае. Не знам кое е по -добре!?!
“НАРОДЕ????” – осъзнал е че народът не е готов за свобода. И му е все тая какво ще стане. Не е лошо да бъда свободен, но защо да съм аз тоя който ще се напъва. По-добре да си лежа и да чакам някой друг да го направи.
Струва ми се странно позната ситуация.

Reply

Nik February 22, 2011 at 16:17

Пътем през сърбия съм минавал два пъти с автобус – и двата горчиво съм съжалявал.
Идиотски изпълнения на границата, обиски, тършувания с кучета из багажа, подреждане на “добитъка” в индийска нишка с отворен пред краката куфар, изнудвания за пари, псувни както само сърбите могат – не знам дали си го позволяват с други нации, и дали други освен българи биха ги изтърпяли..
Сега проверявам дали маршрута на самолета минава над сърбия, и когато не минава съм доста по спокоен…
И тея нещастници ние подкрепяме за НАТО и ЕС……..
П.С. Когато американците ги “стреляха нежно със скалпела” (сакън да не потече от някъде малко кръв), грях ми на душата, яд ме беше, че не щат да ги стрелят както трябва – а масовите гробове там вече бяха пълни с жени, деца, старци……….
Изглежда, колкото си по-гаден – толкова по те галят…. “Варум” бе, джанъм ????

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: