Обама в ролята на лъжливото овчарче. Shame on you, bastard.

by ExtremeCentrePoint on Thursday, 29 May, 2008 · 7 comments

in USA

nobama Сигурно всички знаете приказката за лъжливото овчарче, което лъгало, лъгало и накрая когато наистина казвало истината, никой не му повярвал. Обама започва да му прилича.

Барак е лицемер, лъжец и дори луд за връзване. Чуйте тази история и сами си направете изводите:

Миналият петък Барак Обама каза, че баща му е служил под командването на ген. Патън по време на ВСВ. На 27.05 по случай Денят на ветераните, историята е различна – той твърди, че това не е бил баща му, … а братът на дядо му. ?? След това продължава с дебелашките лъжи, Обама без никакъв свян заявява, че братът на дядо му е освободил … Аушвиц!

Проблемът е, че Аушвиц е освободен

от руснаците, а не от Патън.

… и освен това въпросният дядов брат е служил във Военно морският флот и няма начин да е освобождавал когото и да било в Германия.

На какво се дължи тази паника? Дали не е на това:

JG: Do you think that Israel is a drag on America’s reputation overseas?
BO: No, no, no. But what I think is that this constant wound, that this constant sore, does infect all of our foreign policy.

 

Barack Obama Invents An Uncle To Liberate Auschwitz

{ 7 comments… read them below or add one }

стоянчо May 29, 2008 at 13:24

всичко е по сценария. нямаше друг начин републиканците да спечелят. трябваше някой като обама да бъде издигнат за да отврати хората. хилари беше сто пъти по-добър избор и имаше някакъв шанс срещу маккейн.но не би. сега обама ще се дъни все повече и сам ще набута власта обратно при бушмените.

Reply

Георги Д. May 29, 2008 at 14:57

Аз не я харесвам тази Барака.

Reply

Кочо May 30, 2008 at 2:20

Барак съвсем се продъни. Дори и най-яростните му привърженици – лузърите улево, започнаха да проумяват истината – обамата е един празен демагог и лаладжия. Оказва се и тъп, при това.

Аве, не виждам как да поствам картинки, ама тая е по темата:

http://www.thepeoplescube.com/images/Stalin_Obamas_Uncle_Joe_lar.jpg

Reply

сойер May 30, 2008 at 14:43

Не само е тъп, но и необразован. Обаче най-гадно е че лъже като дърта циганка.

Reply

Zadunajskij May 31, 2008 at 16:30

Barakata na Obama e pred katurvane, za ujas na levicharite po sveta i u nas….

Reply

Алонсо June 2, 2008 at 21:48

Ако това дето го пишете за Обама е вярно, то тогава той ще е достоен заместник на Буш. Но едва ли това има значение. Изборите в САЩ се манипулират, а все пак се случи “непослушен” президент то тогава го отстрелват. Такива са реалностите във великата “демокрация”.

Reply

Иванов June 3, 2008 at 16:54

Ако, ако, бърборковци полуграмотни. Обама е един от най-добрите и известни професори по право на Харвардския университет. Беше главен редактор и издател на научния бюлетин на унивенситета. Минава за един от най-добрите професори юристи в САЩ. Мили мой цванцугери. Прочетете, пограмотете се, и тогаваа пишете. Мислите ли Цванцугерчета мили, че случаен човек, негър, каквто ни го преставяте тука, би бил допунат до борбата за президент, и да е наполовин път да стане такъв-
А бе вие, скапани американофили, американците зателета ли ги мислите, за да гласуват така масово за Обама…

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: