Warning: Declaration of thesis_comment::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /nfs/c04/h06/mnt/164878/domains/extremecentrepoint.com/html/wp-content/themes/thesis_183/lib/classes/comments.php on line 0

Warning: Declaration of thesis_comment::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /nfs/c04/h06/mnt/164878/domains/extremecentrepoint.com/html/wp-content/themes/thesis_183/lib/classes/comments.php on line 0

Warning: Declaration of thesis_comment::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /nfs/c04/h06/mnt/164878/domains/extremecentrepoint.com/html/wp-content/themes/thesis_183/lib/classes/comments.php on line 0

Warning: Declaration of thesis_comment::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /nfs/c04/h06/mnt/164878/domains/extremecentrepoint.com/html/wp-content/themes/thesis_183/lib/classes/comments.php on line 0
Руските туристи са най-крадливите в света | ExtremeCentrePoint

Руските туристи са най-крадливите в света

by ExtremeCentrePoint on Saturday, 10 July, 2010 · 9 comments

in общество, Русия

242 Не само най-нагли, нахални, груби, но и най-крадливите туристи в света са граждани на Руската федерация. Както се оказва, всеки втори турист от Русия се опитва да открадне нещо в хотела , където живее по време на престоя си в чужбина.
Интересно е да се знае, че кражбата на различни глупости от хотела, включително и евтини козметични средства, моливи, кърпи, чехли, халати и дори сешоари, важи не само за средната класа, но и за богатите руснаци.

Също така си струва да споменем е, че руснаците не пропускат възможността не само да ограбят гостоприемни домакини, но и да издрънкат безплатен подарък от хотела. Почти всяка десета двойка руски туристи на почивка в чужбина се опитва да измами администрацията на хотела, че са младоженци за да получат безплатно шампанско, плодове или торта.

Technorati Tags: ,

{ 9 comments… read them below or add one }

shokersun July 10, 2010 at 5:44

Пропуснато е да се спомене,че рускините са най-красивите туристки !

Reply

готин September 13, 2017 at 0:04

Най-ебливите и разнасящи венерически болести…
Е това ли е критерият ти за красота, нещастен (долбоеб) другарю?

Reply

MadWizard July 10, 2010 at 8:03

Точно такива туристи заслужават хотелиерите по нашето черноморие.

Reply

crusader July 10, 2010 at 11:09

Руснака винаги е бил крадец(към тази му, исконна,ментална характеристика спокойно могат да се добавят и други).Поради нисшата си същност,в руснаката няма ясно осъзнаване на фундаменталното и естествено право, известно като частна собственост.Той,руснакът,също както циганина, счита,че е напълно нормално да си “взема”,каквото му харесва.Това не е морално укоримо в неговата, по цигански, “широка душа”.По-старите Българи добре си спомнят крадливото и грабителско поведение на руснаците ,след окупацията на България от комунистическият каганат-ссср.За това е хубаво човек да стои далеч от моралната изродщина на проклетото руско племе,което носи само нравствена разруха и морално падение.

Reply

Константин July 10, 2010 at 18:17

Миналата година в Русия са продадени 500 хиляди бейзболни бухалки, 3 топки за бейзбол и 1 ръкавица.

Reply

Nik August 12, 2010 at 8:57

Преди години бях прочел, че хотел в Австрия (или Швейцария) беше въвел лимит за руски туристи до 20% от капацитета си, все по подобни на описаните в статията причини.
При това там са отсядали руски туристи не от ранга на нашия “братушка” от черноморието…..
Та така, и все така……..

Reply

Anonymous September 8, 2010 at 20:52

Тази статия и комменты е маразъм !!! Краденци се имат при всеки нации , не повече , не по-малко .

Reply

Anonymous September 13, 2017 at 0:02

Да не се обиди от произхода си, бля?

Reply

ЧЕРВЕНА МЪГЛА- ОПИУМ ЗА НАРОДА May 12, 2011 at 12:03

Краденци се имат при всеки нации , ДА , но повече от бедни , експлоатирани ,заблудени етноси ! Но за то как задружно живеям , весело можно жит ! Коли не в лагер , с парт-рукавадител !

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: