Warning: Declaration of thesis_comment::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /nfs/c04/h06/mnt/164878/domains/extremecentrepoint.com/html/wp-content/themes/thesis_183/lib/classes/comments.php on line 0

Warning: Declaration of thesis_comment::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /nfs/c04/h06/mnt/164878/domains/extremecentrepoint.com/html/wp-content/themes/thesis_183/lib/classes/comments.php on line 0

Warning: Declaration of thesis_comment::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /nfs/c04/h06/mnt/164878/domains/extremecentrepoint.com/html/wp-content/themes/thesis_183/lib/classes/comments.php on line 0

Warning: Declaration of thesis_comment::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /nfs/c04/h06/mnt/164878/domains/extremecentrepoint.com/html/wp-content/themes/thesis_183/lib/classes/comments.php on line 0
9.76% - Това е прогнозата за процента бяло население на Земята през 2060 година | ExtremeCentrePoint

9.76% – Това е прогнозата за процента бяло население на Земята през 2060 година

by timber on Monday, 26 May, 2008 · 9 comments

in Тенденции

Това е прогнозата за процента бяло население на Земята през 2060 година. Хората от бялата раса през 1950 година са били 27.98%, а на от черната раса – 8.97%. През 2060 година двете цифри ще са сменили местата си.

National Policy Institute Inc., POB 3465, Augusta, GA-30914. http://www.nationalpolicyinstitute.org, 07/04/08

[tags]бяла раса, черна раса, население, демография[/tags]

{ 8 comments… read them below or add one }

Георги Д. May 27, 2008 at 0:35

Оня ден Първанов говореше за човешките ресурси в България и ми хрумна това. Но то се отнася и за бялата раса:
Човешките ресурси на България измират масово напоследък, а нови почти не се раждат. Главната причина е, че хората трябва да правят пари и нямат време за отглеждане на деца, освен това, реализацията им като професионалисти изисква страшно много време и усилия. Илюзия е да се очаква, че условията ще се променят в скоро време и хората ще започнат да раждат повече деца. Струва ми се, че в условията на пазарна икономика, където без пари не става нищо, и където ‘професионалист’ означава много повече от ‘аматьор’, единственото решение е във въвеждането на елементи на професионализъм със съответните договори и отговорности в майчинството. Професионалната майка е жена, която е сключила договор с държавата да роди и отгледа минимум 5? или 7? деца срещу задължението от страна на държавата да й даде пари, достатъчни не само да отгледа децата си, но и да им даде средно образование. Няма смисъл такъв договор да се включва със семейства, защото тази институция е крайно нестабилна напоследък и много лесно се разпада. Професионалната майка трябва да има много високо образование, защото качественото отглеждане на деца е много трудно нещо и не е за всеки. Що се отнася до бащата – такъв може и да има, може и да няма, днес няма недостиг на мъже, желаещи да станат донори на сперма. Тази идея може и да е революционна, но друга идея, която би могла да свърши работа по въпроса със застаряването, не се вижда на хоризонта. Вносът на виетнамци и араби не е истинско решение, нали?

Reply

космонафт May 27, 2008 at 10:06

България като бяла страна се вписва в тенденцията. Скоро за нас
няма да има място на земята. Време е да тръгнем към звездите
,,,Марс,пръстените,космоса. Ще напуснем земята.

Reply

Yo May 27, 2008 at 13:12

Еволюция, какво да се прави… Всъщност периодът, в който бялата раса е доминирала, е доста кратък исторически. От хуманистични подбуди белите вече са намалили агресивността си, с която преди са се наложили по цялата планета и сега другите раси ще си върнат позициите.

Нищо расистко, просто такива са еволюционните закони – когато има прдимство да си агресивен, агресивните се множат; когато няма чак такава полза – множат се, хм, тези с по-висока раждаемост: бедните и необразованите.

Как беше казано в “Матрицата”: “Всичко, което има начало, има и край”. А край на цивилизация наем как настъпва – първо се разпада ценностната система, после политическата, после икономическата, а след това идват варварите и няколко века мизерия, та до следващата цивилизация.

Reply

timber May 27, 2008 at 20:56

съгласен съм.ценностната система е в разпад.необратим.може би ще бъде заменена от друга,която ще бъде не по-малко агресивна.това което пише космонафт не е глупаво.

Reply

Алонсо May 27, 2008 at 21:01

Грешите, белите ни най-малко не са намалили агресивноста си, но дори и да са я намалили пак е най-високата сред всички раси. Проблема е лицемерието на запада. И Запада и Изтока започна да цени вещите повече от хората. Затова вместо да ражда деца събира вещи. Какви войни да води и как за усвоява чужди територии? За това трябва човешки ресурс! А белите не раждат. Ами никой не им е крив. Еволюцията сама ще покаже, че не са били и не са на прав път. Ама кацнали на Марс. Е да, ама какво от това? Къде са ви децата е въпроса?

Reply

timber May 27, 2008 at 22:28

ако проблемът е в лицемерието на запада,защо изтокът не ражда деца?как е раждаемостта в русия и япония?

Reply

timber May 27, 2008 at 22:32

да голяма работа е.три апарата на повърхността и три спътника на орбита около марс.кой друг може да го направи?

;-)

Reply

Вячеслав May 13, 2013 at 16:00

До Yo,
Грешиш,упадъкът на бялата раса не се дължи на естствени процеси! Истината е,че той е предизвикан умишлено от световния финансов елит,в който доминират евреите,като с последните две световни войни внушиха на белите народи,че самите те носят отговорност за жестокостите по това време! Никой не смее публично да каже истината за Първата световна война и Втората световна война!
Еволюционните теории на Дарвин също са плод на тези юдео – плутокрацияв Англия,САЩ и Франция,която допринесе наистина за упадъка на бялата раса,защото хигиенните навици на белия човек, спаднаха,расовите закони отпаднаха,започна безразборно смесване с маймуночовеците от Африка и Азия,белият човек се прори,наркоманизира, с рапа,чалгата и поп – културата му втълпяват чужди нему и на психиката му стереотипи!
За това белият човек запада,но но паралено с него запада и човешката цивилизация,на която той сам е създал!
Но не е късно този процес да бъде преустановен и да започне обратен процес на възстановяване на водещата роля на белия човек по света! Защото ако бялата раса не съществуваше ,нямаше и да я има човешката цивилизация!!! Историята ни доказва,че цветните раси,не са могли да създадат висока култура в обитаваните от тях територии!

Reply

Leave a Comment

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: