Реален социализъм в действие – съвременни снимки от масови екзекуции в Китай

by ExtremeCentrePoint on Saturday, 12 June, 2010 · 21 comments

in общество, Терор и Комунизъм

24

42

19

31

34

35

36

43

47

{ 21 comments… read them below or add one }

shokersun June 12, 2010 at 1:40

Заглавието трябва да се промени малко,това не е социлизъм,а комунизъм.

Снимките показват на какво е способна червената сган за да задържи престъпния режим на власт.

Reply

crossfire June 12, 2010 at 15:34

Ти се засегна на социализъм. Знам защо – националСОЦИАЛИСТИТЕ са били същата стока.

Reply

shokersun June 12, 2010 at 17:50

Ако трябва да ти обеснявам че националсоциалистите нямат нищо общо с комунистите отново ще трябва да пиша неща които вече съм ги писал в сайта ….А никъде социалисти не са говорили за заличаване на хора които мислят ненужни на обществото,по-принцип това са запазените лозунги на комунистите.Има съществена разлика между социализма,комунизма и сталинизма.

Reply

Иванов June 12, 2010 at 10:24

Стига бе.Показвате снимки от преди 60-70 години, ако са верни и не са театрални инсцениривки. Изобличава униформите, стари са, и въоръжението също е от това време. Днес униформите и въоръжението са други.
Преди 2 седмици от Китай се завърна мой много близък (от 15год. работи и живее в Берлин). Беше на двуседмична ескурзия в Китай, организирана в от немска туристическа фирма. След 12 часов полет от Франкфурт до Пекин кацнаха. Ходили са къде ли не. Разбира се по маршрути, избрани от туристическата фирма. Били са група от около 20 човека немци, мъже, жени. Той беше с жена си-и са наоколо 30 год. В отделните градове, в които са отсядали са обикаляли с жена му при възможност самостоятелно с познавателна цел. Такситата били евтини и тн.
Та изпратил ми е 2 диска с около 900 снимки от китайската му ескурзия, които са далече, далече от това, което показвате тук. Ама много далече.
Всичко не е идеално, разслоението голямо, контрастите очевадни и биещи на очи, но техниката, ифраструктурата, строежите някои по-добри от европейските и тн.От китайците е с добри впечатления. А и техниката на разстрелите, сигурно има такива, не е тази, която е била през времето на китайската революция, на времето на МАО. Май сте забравили, че Китай е днес една свръх модернизирана и супертехнизирана страна, така че разстрелите, доколкото ги има, няма как да не са “техницизирани”…
С ЕДНА ДУМА, НЕ Е ТОВА, КОЕТО НИ ПОКАЗВАТЕ ВИЕ.

Reply

БЕСЕН June 13, 2010 at 15:22

Иванов, приятелю!

Дори и преди хиляда години да е било! НИЩО НЕ ПРОМЕНЯ ФАКТА, ЧЕ СА ИЗРОДИ И ОТРЕПКИ!

СОЦИАЛИСТИТЕ СА ПСИХОПАТИ, УБИВАЩИ ТЕЗИ КОИТО НЕ СА ГОТОВИ ДА ВЪЗПРИЕМАТ МАЛОУМНИТЕ ИМ ИДЕИ! ГРОЗЕН ФАКТ!

ЕДИНСТВЕНИЯ ДОБЪР СОЦИАЛИСТ Е МЪРТВИЯ, ПОНЕЖЕ САМО ТАКА НЯМА ДА МОЖЕ ДА МАЧКА И УБИВА! ГРОЗЕН ФАКТ!

А btw. може би според теб е О.К. буквално да ти пръсна мозъка и след 50 години да бъда реабилитиран понеже не съм съзнавал какво върша … АМАН ОТ ИДИОТИ … БОКУЧАВИ …. МИЗЕРНИ

Reply

Ганчев November 21, 2010 at 17:52

Говориш за убийства, колега. С какво си по-различен от тези. които обруга? Съдейки по тона ти, омразата изцяло те владее и ти си също толкова опасен, че даже и по-опасен от всички тези хора… Разберете колеги дали са социалисти, капиталисти, анархисти, монархисти и т.н. хората основно се делят на два основни вида: добри и зли. Различавайте ги по постъпките и по думите им… Нямам какво повече да кажа…

Reply

Nik June 12, 2010 at 10:35

Съдейки по облеклото на жертвите (Бог да ги прости),
това са съвсем съвременни снимки.
Тези шарени пуловери са днес навсякъде на пазара.
Ако имаха тази сила сега, червените и у нас не биха се колебали
да поиззаколят “тук-таме” за назидание на противоречащите им.
Чункиз и сега в рассия е по-различно от чайната ??

Reply

templar June 12, 2010 at 12:25

Вижте колите и микробусите. Те са най-много на 10 години.

Reply

crossfire June 12, 2010 at 15:33

Иванов, вие комунистите сте изроди. Дори и сега не намери друго да кажеш освен да се подиграеш със смъртта на хората.

Reply

shokersun June 12, 2010 at 17:47

Всъщност откъде са взети снимките ?

Reply

АБК June 12, 2010 at 18:03

Иванов ще ти го повторя:ти си човек с промит мозък и само глупости плямпаш. След като толкова много ти харесва комунизмът защо тогава не се изселиш в страшно развитата, съвременна и модерна китайска държава и не ни оставиш нас на мира да гнием в пъти по недоразвитият запъден, гаден и капиталистически свят който бледнее в сръвнение с великият комунизъм?

Reply

kosio June 13, 2010 at 4:16

Na povecheto mesta po sveta ekzekutirat osydenite na smyrt.
Mozhe bi pyk shte vidim i snimki ot gazovi kameri i elektricheski stolove tiq dni?
E, da, nqma da sa tolkova efektni – s kryvta i vsichko ostanalo – no pyk shte e pone opit za obektivnost :-)

Kolkoto do Kitaj i komunizma/marksizma/socializma, ne zabravqjte, che Kitaj e pyrvo Kitaj i sled tova vsichko ostanalo. V syshtnost, v momenta upravlenieto – stilyt i metodite – ne sa mnogo po-razlichni ot predishnoto impersko upravlenie.

Reply

Иванов June 13, 2010 at 9:53

Пак приказки на плямпащи недорасляци. Китай не бил супер техницизирана страна. Ама бива ли да сте толкова назад с материала. От къде ги изравяте тези допотопни кадри от време оно, които много приличат на евтин пропаганден монтаж. Смъртното наказание там не е отменено, както в САЩ и много страни в света, и сигурно осъдените на смърт ги ликвидират.
Но не и както е било преди 100-ина год. Посвета доскоро бесеха и разструлваха, но сега и тази дейност е модернизирана и хуманизирана навсякъде, та и Китай, при неговите технически възможности също е осревеменил изпълненията на смъртните наказания, каквито сигурна има.
Никоя държава в света не би публикувала подобни кадри, освен ако не е нарочно да сплаши и респектира населението. Гестапо навремето е ликвидирало много хора в концлагерите и сигурна са заснети много филми, правили са рискови мидицински опити живи хора. Но нито един такъв автентичен филм не се е появил , не е открит никъде.
Притежвам в момента над 900 снимки от съвременен китай в 2 диска, изпратени ми от мой близък, който беше преди около месец на екскурзия там.
АКО ГИ ВИДИТЕ ЩЕ ВИ ПАДНЕ ШАПКАТА. От инфраструктура, пътища, небостъргачи, 30 етажни блокове,виадукти, хотели ресторанти, коли, летища и тн.,от добре облечени и добре изглеждащи хора, китайц…Моя близък споделя, че били много дружелюбно настроени…

Reply

Nik June 13, 2010 at 14:02

Верно бе, Ванка, вместо да дремеш тук за мижави хонорари,
що не се дигнеш натам ?

Reply

АБК June 13, 2010 at 17:16

Иванов като имаш над 900 снимки от великата китайска народна република, що не ни покажеш някои от тях току виж може да ни паднат шапките та дори може да ни падне някоя пломба кой знае.

Reply

Петър Славов June 13, 2010 at 22:30

Ми няма кво толкова да се учудва човек. Напреднали са, ама на каква цена? За такива като Иванов целта оправдава средствата и човешкият живот не значи нищо. Социализъм в действие – от това по-вярно заглавие няма. Щом снимките били стари, значи нямало значение. Нищожество такова. Шокерсън, да не почваме да говорим за националсоциализма, което е абсолютно същата работа – робски труд, концлагери и лъжи. Жалко, че съветските и китайските зверства не са разкрити в цялата им мащабност и чудовищност пред света. Затова пък нацистките – достатъчно и те дават пълна картина.

Reply

климатик June 14, 2010 at 8:55

Петър Славов, много точно казано…

Reply

Иванов June 14, 2010 at 10:30

Абе като ви гледа човек, няма как д не попита. Защо се трепят тезитолкова. За място в Царството Калвиново не небето, ИЛИ за зелено. Вместо да се ровите в архиви със 100 год. давност, защо не ни покажете кадри от войната в Ирак и Афганистан.как са загинали и загиват днес и сега, много стотици хиляди, иракчани и афганистнци предимно от американски и натовски бомбардировки. Само в Ирак ,според статистиката са около 1.5 .милиона, повечето жени, деца и възрастни.
Понеже натовците и янките, въпреки супероръжията с които са снабдени и остарелите оръжиа на талибание, на земята търпят поръжения, и са се сврели по миши дупки под и зад бетони блокове, като използуват, че талбаните нямат въздушна защита, избиват “по погрешка често”с масови бомбардировки и острел от въздуха всичко, което мърда и дава признаци на живот и е звън бетонираните им укрития. А това са често цивилини обекти и хора. Наскоро бяха бомбардирали сватба, като загинаха над 100 афганистанци и нито един талибан. Да бяхте избрали снимки от този подвиг на янките, да дадете картини на бомбардираната сватба. Нещо станало преди по-малко от месец.
Днес се събират натовски и на САЩ министри за да умуват, как да се изнеса по-скоро от Афганистан.
Как така Свръх богата Америка и господарка на Моретата, подкрепена от НАТО-то, с една 200, 000 свръх модерна елитна армия не може да се справи с 20-на хиляди талибани.
А са се сврели по бункерите и търпят поръжение след поръжение, и се готвят вече да бягат, бити от шепа талибани.
Значи може да си много богата държава, с модерна икономика и тн. истински слон, а във военно отношение да си …смешен беззъб пес.
И да си от бедна страна(Афганистан) и да имаш силна армия, много по мотивирана и боеспособна от армията на богатите държави.
Примери: сега, САЩ, НАТО и талибаните;
В миналото: Ал.Македонски с шепа войници, и БОГАТАГА, И МОЩНА ПЕРСИЙСКА ИМПЕРИЯ.

Reply

АБК June 14, 2010 at 20:53

Иванов прелагам ти да да отидеш на тази среща (или на следващата) на онези невежи натовски военни министри и да им дадеш съветски акъл и съм сигурен че ще им паднат шапкити, перуките,пломбите и ченетата (само не казвай че си българин че ще ни засрамиш). Не забравяй да ни покажеш снимки от развитият Китай.

Reply

Pepsi June 26, 2010 at 19:11

ето и малко смях по темата за да охладим страстите :)
Твърдолинейните комунисти от Петербургската партийна организация единодушно подкрепиха позицията на своето ръководство, което се обърна с настояване до ФИФА мачът между “процъфтяващата и свободолюбива” Корейска народно-демократична република (КНДР) и “сляпото оръдие на НАТО” Португалия, който завърши при резултат 0:7, да бъде преигран, предаде в петък сайтът Нюзру.ком като се позова на приетия партиен документ.

Самата жалба е качена на сайта на партията на комунистите от Санкт-Петербург и Ленинградската област и неин предмет не е само този мач, но и представянето на редица други отбори на първенството. Там има и декларация на ръководството на партийната организация по “случая Северна Корея”.

“По международното комунистическо и работническо движение беше нанесен силен удар”, се казва в декларация на партийното ръководство.

“Отборът на героичната КНДР претърпя временно поражение от Португалската империя, където глава надигнаха наследниците на Салазар (бивш ръководител на военния режим в Португалия, свален през 1974 г. – бел. ред.)”, се казва в документа.

“Историците и политиците още дълги години ще анализират причините за случилото се. Подменени с южнокорейски марионетки, така наречените футболисти на КНДР допуснаха седем португалски гола – седем кинжала в идеологията ни, в добрата усмивка на Ким Ир Сен, в надеждата на всички трудещи се за тържество на идеите на мира и социализма”, продължава декларацията.

Сред причините за разгрома на отбора на КНДР руските твърдолинейни комунисти посочват “стремежът на корейските спортисти да се занимават не само с футбол, но и да защитят социалистическото отечество и постоянната им, въпреки молбите на Ким Чен Ир – натовареност в допълнителния труд за благото на Родината и проявилата се заради това свръх умора”.

Загубата се обяснява още и с това, че “простичките и наивни футболисти на слънчева КНДР са се хранели само с ориз и плодове, за да поддържат формата си, докато португалците непрекъснато са се тъпчели с допинг”.

Според комунистите роля за разгрома е изиграло и “отвличането на четиримата най-добри играчи на отбора преди мача”.

Най-подлият удар върху безстрашната република, според комунистите на Петербург, е бил извършен през нощта срещу срещата, когато част от играчите на футболния отбор на КНДР са били заменени с техни близнаци от Южна Корея.

Двойниците не са слушали съветите на народния треньор, отказвали са да изпълнят заветите на Ким Чен Ир, нарочно са допускали португалските голове и са се зазяпвали по западните рекламни пана на стадиона. Веднага след мача шпионите се скрили в лагера на Южна Корея, а нищо неподозиращите северокорейци сега трябва да дават обяснение в Родината.

По тези причини комунистите от Петербург настояват да се преиграе мачът с португалците. Ако това не стане, те се заричат да не признаят резултатите от Световното първенство в Южна Африка.

Reply

АБК June 26, 2010 at 22:24

Леле мале какви глупости плямпът тези безмозъчни руски комунисти. Иванов какво стана с тези снимки за великият Китай кога ще ни ги покажеш?

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: