Warning: Declaration of thesis_comment::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /nfs/c04/h06/mnt/164878/domains/extremecentrepoint.com/html/wp-content/themes/thesis_183/lib/classes/comments.php on line 0

Warning: Declaration of thesis_comment::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /nfs/c04/h06/mnt/164878/domains/extremecentrepoint.com/html/wp-content/themes/thesis_183/lib/classes/comments.php on line 0

Warning: Declaration of thesis_comment::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /nfs/c04/h06/mnt/164878/domains/extremecentrepoint.com/html/wp-content/themes/thesis_183/lib/classes/comments.php on line 0

Warning: Declaration of thesis_comment::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /nfs/c04/h06/mnt/164878/domains/extremecentrepoint.com/html/wp-content/themes/thesis_183/lib/classes/comments.php on line 0
Турция, кво вадис? С какво те обидиха християнските епископи? | ExtremeCentrePoint

Турция, кво вадис? С какво те обидиха християнските епископи?

by ExtremeCentrePoint on Saturday, 5 June, 2010 · 9 comments

in Балкани, Ислям, Религия, Терор и Комунизъм

PRE Пътят на кръста за християните в Турция продължава. Ватиканът изрази “тревога” от убийството на монсеньор Луиджи Падовезе(на снимката), викарий на Анатолия и президент на Турската епископска конференция. На 03.06.2010 година, италианският католически свещеник на възраст 63, е бил убит с нож от човек в градината на своята вила в Карагач, морски курорт в покрайнините на Искендерун.

{ 9 comments… read them below or add one }

Longanlon June 5, 2010 at 17:52

защо е убит католически свещеник?

първото ми предположение е, че е наебал нечие дете…

Reply

Reformed June 5, 2010 at 17:56

Ти просто нямаше с какво да си повече циничен, отколкото с това, което каза. Идиот!

Reply

Красимира June 5, 2010 at 18:48

Много гадно, злобно и отвратително просташки. Жалко за теб. Бог да прости убития човек.

Reply

Nik June 5, 2010 at 19:43

Когато не са в своята ислямска страна, мюсюлманите напират до дупка за правата си.
Ето например холандците им уйдисват до там, ча ислямистите имат вече и министър (главен секретар) Албайрак, и кмет на най-големият град Ротердам – Абуталеб.
За Албайрак се писа по вестниците, че е разрешила политическо убежище на хиляди ислямисти, без да отговарят на всички законни условия, но никой не поиска да се рови в мръсотията на подробностите.
Съвсем друго е обаче, когато става въпрос за други религии в собствената им страна.
Очевидно екстремисти си разиграват коня както си искат, под ехидната усмивка на ислямистките си политици. Как така в светска страна, каквато я завеща Ататюрк, на ислямисткия президент жена му ходи със забрадка??
Изобщо не се учудвам на случилото се, предполагам че убийството е по религиозни причини и не вярвам че престъпника ще бъде разкрит.
За мене Турция е толкова подготвена за влизане в Европа, колкото аз да изиграя “Лебедово езеро”…

Reply

Нейчо June 5, 2010 at 20:01

Този Лонганлон много подходящ за мюсюманин, защото е върха на простащината, примитивизма. Би се вписал напълно в ислямската система на злоба и омраза. Дори става за ислямски светец – в исляма светец е този, който мрази най-силно и е убил най-много гяури…

Reply

Стойчо June 5, 2010 at 21:23

Красимира, ти явно не си посещавала блога му. Повечето статии в него са точно като това мнение. Политическа порнография и провинциализъм.

Reply

Anonymous June 5, 2010 at 23:00

Това е само началото. Мисля че миналата година пак бяха убили някакъв поп някъде в Анадола.

Reply

Анонимен June 8, 2010 at 20:45

Не се очудвам от тази нова мюсолманска атака срещу християнството. Бог да ни е на помощ срещу тези агресивни човешки демони мюсолманите. Дано в България да се оправи положението и да дойдат на власт по достойни политици които чрез закони да сложат край на ДПС и тяхната коварна про-турско-мюсолманска политика която водят на наша земя в България.

Reply

Kangal April 6, 2012 at 21:00

Този поп, кой ли знае какви далавери е правил с кюрдите от ПКК и са го отрепали завалията. И сега се възползват от положението си такива като него, за да се изкарват на мъченици, тези кюрета и падрета.
А от ПКК да хвърлят така по този начин кал по турската държава, за да я винят нея, за престъпленията им, а не терористичната комунистическа организация.
А се знае и в историята на тази църква, какво е допринесла за ислямският свят.
Мюсюлманите били демони.
А не случайно в Босна, бяха убити над 300 хиляди такива демони, от християнските сръбски светци, че сега скачат като ужилени на филми от рода на Мед и кръв с Анджелина Джоли.
Не случайно норвежкият светец, Андерс Брайвик, уби 74 деца. Но не чувам да бъде осъждан публично за тези убийства. А дори и на места е възхваляван за действията си, като християнски патриот.
Но инак не се спестяват думите породени от омраза, че видиш ли?! Исляма е бил религия на насилието.
А за смъртта на тези откровенни далаверджии в расо, който си мислят че се намират в някоя католическа епархия, някъде в Италия или Франция, и че могат да си правят какво им скимне, и след това реват че били убивани.
Това в Анадола са кюрди батенца, а не са славянските подчовеци, белокожите събратя на черноглавите славяни, кюрдите.
Така че така като гледам. Агресията идва предимно от християнски среди, а не от мюсюлмански.
Защото, не мюсюлманска държава е отишла в териториите на християнска държава, и не се държат като окупатори, и да смучат природните и богатства на тази държава.
Както САЩ, Великобритания и Франция в Афганистан и Ирак се държат като във своя територия (колония) и издевателстват над местното население, горейки свещенните му книги.
Така че я като някой приказват за демони, и за убийства, да вземат и да погледнат малко нещата в реалната им страна.
Че през 1992 в азърбейджанският град Ходжалъ, са убити не малко мюсюлмани от арменските, паравоенни, бандитски формирования, от Дашнакцютун, и от арменската армия, със активната подкрепа, на руският ОМОН, че да ми говорят някакви си анонимни, ментално увредени славянски дегенерати и подчовеци, за светци и убийци, понеже са чули от медиите за ислямистки тероризъм, и дай сега да преповтаряме тази злостна, ционистката, медийна пропаганда.
За това я у Уево.

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: