Израел действа по руския принцип: “Когато имаш сила, ум не ти трябва”. Внимание, варварството е заразно!

by ExtremeCentrePoint on Monday, 31 May, 2010 · 14 comments

in Близък изток, Терор и Комунизъм

Машината се завъртя. Няма нито желание, нито възможност да бъде намерено оправдание за убийството на двайсетина невъоръжени хора( до сега са загинали 19 души ) тръгнали на хуманитарна мисия. Специалните сили на Израел са ги убили. Дори и да са били провокирани това не променя нищо. Да не говорим за това колко глупава и непремерена е тази постъпка, която приляга по-скоро на руската безчовечност и наглост отколкото на предполагаемия еврейски разум и мъдрост.

Това масово убийство с един удар изличи всичко, до което се беше добрал Израел в медийната война.

 

Technorati Tags:

{ 14 comments… read them below or add one }

Сър Ричард Франсис Бъртън May 31, 2010 at 14:25

Глупости. Това не е убийство. Талмуда учи, че хора са само евреите. Да убиеш гой е все едно да заколиш свиня. По тази причина министерството на външните работи на Израел изказва съжаление за случилото се, а не се извинява. Никой не се извинява, че е заколил прасе, нали?

Reply

Anonymous May 31, 2010 at 17:13

И евреите не са вече това което бяха. Побъркан свят.

Reply

genadi June 2, 2010 at 1:14

youtube/watch?v=_qxzZY4JycY
На всички нормални американци взе да им писва…
Вижте канала на Дейвид Дюк в youtube , истински патриот и честен човек!

Reply

kosio June 2, 2010 at 4:31

И какво, да ги пуснат да си пренесат ракетите ли?

Reply

Nik June 3, 2010 at 8:12

Или си държава, или си ………………..Болхария……..
Евреите за сега са държава, за в бъдеще – ще видиме,
обамите могат да я предадат.

Reply

Мартин June 3, 2010 at 9:11

Каквото и да си приказваме,действията на израелските командоси са си чисто пиратство,извършени в нарушение и на международното право и на международното морско право.Конвоят е атакуван в МЕЖДУНАРОДНИ, неутрални води.Виж,ако независимо от предупрежденията корабите бяха навлезли в ТЕРИТОРИАЛНИТЕ води на държавата Израел,едва тогава прилагането на сила щеше да си бъде напълно в реда на нещата,НО ЕДВА ТОГАВА.Атакуваният кораб доколкото знам е бил под националният флаг на държавата Турция,следователно той е турска територия и всички които се намират на него се подчиняват само и единствено на КАПИТАНА,който е доверено лице на държавата Турция.Хайде някой да ми обясни каква е разликата в действията на еврейте и сомалийските пирати от правна гледна точка?И понеже вчера чествахме денят на Ботев,питам-отвличането на кораба Радецки какво е-терористичен акт или нещо друго? И ако (представете си ситуацията) турските гранични части,имайки информация че на кораба има въоръжени лица искащи нелегално да влязат на територията на Османската империя бяха открили огън по кораба,кой би носил отговорност за загиналите невинни пасажери-отвлеклия кораба Ботев или турските граничари?

Reply

Nik June 3, 2010 at 10:24

Държавата Израел е в открита война със терористични организации, със цялото им коварство. В днешното състояние на нещата, Израел е принуден да подозира включително “хуманитарните” акции на “доброжелатели”. Малко ли оръжие беше открито точно в такива “хуманитарни” пратки.
И за какво бяха всички тези 500 “активисти” на борда, включително майки с деца?? Може би за да помагат при разтоварването ??? Или за “щит” – любимия античовешки приьом на терористите.
И когато нападаш специализирани органи с метални прътове,
с перце ли очакваш да те погалят. И в Америка се стреля за това.
Не съм адвокат на евреите, но нима те нямат право на живот – още звучат в ушите ми крясъците на Ануар Садат, че всички евреи ще бъдат издавени в морето. А сега пък президент-терорист иска да ги изтрива от картата на света.
Дали ще посмее ??

Reply

Nik June 3, 2010 at 20:43

Ето още малко инфо като материал за размисъл:
http://www.svobodata.com/page.php?pid=3392&rid=712
И още един нежен въпрос:
Какво правят на турския кораб двамата български журналисти
от “герговата” телевизия ????
И чия кауза обслужват ?? Тая на терористите от “Хамаз”, май ………(през юни).

Reply

777 June 3, 2010 at 19:47

Евреите сбъркаха. Много са подценили турските служби. До там се стига след като толкова години печелят лесни победи срещу тъпите араби. Да но турците и персите не са араби. ;-)

Reply

Reformed June 4, 2010 at 13:04

Евреите не са сбъркали. Действали са по възможно най-цивилизования начин. Стрелбата е открита едва след като “мирните” пътници причиняват мозъчни сътресения на 2-ма от командосите, а също така вземат пистолетите на някои от тях. При това положение няма как да не се открие огън.

Ако пътниците бяха мирували и не бяха наистина терористи, нямаше да се стигне до това положение.

Няма нормален мирен човек, който да го спре полицай, а той да започне да го налага с каквото му падне, нали?

Reply

tapir March 27, 2011 at 16:48

Ако те ударят по главата, трябва ли да убиеш 19 човека?

Reply

sad June 29, 2011 at 16:13

Ако са терористи – да!

Reply

стрелец June 29, 2011 at 21:15

А те терористи ли бяха?

Reply

Атила May 29, 2012 at 2:10

Няма нормален човек да нарича окупатори на чужда земя борци срещу тези който си искат земята и воюват за нея с всички възможни средства.
Значи според логиката на някой, циганите като влезнат в нечии двор на т.н. българин, е крадец, тези цигани който се само настаняват в чужди имоти са само настанили се, а чифутите не са само настанили се в чужди имот.
Така че терористите в случая не са Хамас а точно Израел и окупационната и ционистка политика на геноцид.
Значи ще ще им ударят два шамара и 19 човека убити е резултата. А че разни славяно не знам какви си същества че убиха 300 хиляди души в Босна, това не се признава.
Срам и позор са тези който подкрепят истинските терористи пропагандирайки им медийната им пропаганда, която лъже най-безочливо че са борци за оцеляване, а като те ежедневно подлагат Палестина на постоянен бомбен терор и ракетни въздушни нападения.

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: