Италия окончателно отхвърли гей браковете

by ExtremeCentrePoint on Saturday, 17 April, 2010 · 2 comments

in Европа, общество, Тенденции

gay_float1 Италианският конституционен съд обяви в сряда, че отхвърля като “неоснователни или недопустими” няколко петиции, които искат признаване на гей браковете.
Проблемът с гей браковете отново влезе в светлината на прожекторите след като три гей “двойки” твърдяха, че италианската конституция не забранява изрично и официално брака между един и същи пол. Като се има предвид това, според хомосексуалистите тяхните “права” са били нарушени. С това си решение, италианските магистрати категорично казват: „Не, настоящата италианска Конституция не позволява хомосексуалните бракове.”

{ 2 comments… read them below or add one }

Reformed April 17, 2010 at 7:31

Браво на италианците!

Само че, доколкото знам, според не-знам-си какви закони на ЕС, ако примерно, в някоя страна на ЕС хомо-браковете са разрешени, то ако хомо-двойката отиде в друга страна на ЕС, тя трябвало да ползва правата си според както ги имала в собствената си страна.

Пример: Ако дойде холандска хомо-двойка в България, и в Холандия хомо-бракът се признава, то и в България тази хомо-двойка трябвало да бъде с признат статут на брак. Независимо, че в България бракът е само между мъж и жена.

Но, отново казвам, браво на италианците! Дано да издържат на атаката на всякакви гей-организации и социалисти от ЕС, пищящи за политическа коректност и права за извратените си дела.

Reply

Anonymous April 17, 2010 at 11:12

Отврат, отврат, отврат. Гадна и гнусна работа и срам нямат. :-(

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: