Бивша мутра стана президент на Украйна. Янукович е бил два пъти осъждан

by ExtremeCentrePoint on Thursday, 4 March, 2010 · 3 comments

in Европа

 Янукович стана президент на Украйна.  Кой е Виктор Янукович? Оказва се, че той е бивш престъпник.

Младостта на Виктор протича доста бурно. Той два пъти е бил съден и осъждан. През 1967 година за грабеж и получава присъда от три години затвор и през 1970 година за “нанасяне на средни телесни повреди” – получава две години затвор. Първия път му провървява защото го хваща амнистията за 50 години от революцията. По обясними причини тези факти от биографията на Янукович липсват на сайта на президента. По същите причини на сайта на българския президент Гоце липсват фактите от кариерата му като доносник на Държавна сигурност. Сигурен съм, че Гоце и Янукович много добре ще се разбират и ще завържат близко приятелство.

{ 3 comments… read them below or add one }

Константин March 4, 2010 at 10:45

Тези неща се знаеха още при предишните президентски избори в Украйна през 2005 г. заедно с двата случая на изнасилвания, но пък на сегашните имаше много забавни случаи, когато Янукович оставаше без подкрепата на екипа си от консултанти и не пропускаше случай да сгази де що има луци. Успя да формулира по повод юбилея на Чехов мисълта, че той “е велик украински поет”, името на Анна Ахматова го възпроизведе като Анна Ахмедова, на митинг в Донецк се постара да направи комплимент на привържениците си, като обяви, че те са “най-добрия геноцид на нацията” (думичката “генофонд” му бяга), най-милото беше на един от последните предизборни митинги, когато смяташе, че микрофоните вече са изключени и каза: “Е, тия дебили защо не си тръгват?!” Изобщо кохортата на Чавес, Лукашенко, Ево Моралес, Мугабе и всичките останали мандели се попълва.

Reply

at home March 4, 2010 at 11:06

Това не го знаех, но не ме очудва. Нима Гоце не е същия бандит превърнал в президенството в ловна дружинка?

Reply

Апостол Апостолов March 6, 2010 at 6:03

Ами какво друго да прави човекът? Може да стане единствено и само политик, защото с тази биография никъде другаде няма да го вземат на работа.

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: