Warning: Declaration of thesis_comment::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /nfs/c04/h06/mnt/164878/domains/extremecentrepoint.com/html/wp-content/themes/thesis_183/lib/classes/comments.php on line 0

Warning: Declaration of thesis_comment::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /nfs/c04/h06/mnt/164878/domains/extremecentrepoint.com/html/wp-content/themes/thesis_183/lib/classes/comments.php on line 0

Warning: Declaration of thesis_comment::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /nfs/c04/h06/mnt/164878/domains/extremecentrepoint.com/html/wp-content/themes/thesis_183/lib/classes/comments.php on line 0

Warning: Declaration of thesis_comment::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /nfs/c04/h06/mnt/164878/domains/extremecentrepoint.com/html/wp-content/themes/thesis_183/lib/classes/comments.php on line 0
Каква е връзката между педофилията и френската Зелена партия? | ExtremeCentrePoint

Каква е връзката между педофилията и френската Зелена партия?

by ExtremeCentrePoint on Tuesday, 9 June, 2009 · 22 comments

in Европа, Тенденции

340x Връзката е Председателят на партията Даниел Кон-Бендит. Видният зелен френски евродепутат е заподозрян от медийте в “по-особено” отношение към децата. В предаването “Апостроф” на френската телевизия Антена 2, през 1982 година, Кон-Бендит казва следното:

“Знаете ли, че сексуалността на едно дете е възбуждаща … Когато едно малко момиченце на 5 години започне да ви съблича, това е фантастично. Фантастично е защото това е подобно на абсолютна еротико-маниакална игра …”

И този извратен тип е депутат в ЕП и шеф на френската Зелена партия(Europe Écologie) … за партията му са гласували 16,28%  и получава 14 места в Парламента.

{ 18 comments… read them below or add one }

Anonymous June 9, 2009 at 8:18

Компроматче а?

Reply

Павел Янчев June 9, 2009 at 8:22

Това е и студентът по социология в Нант, който е водач на студентските бунтове през май 1968 в цяла Франция. Той е човекът, известен като Dany le Rouge, заради който Де Гол иска референдум тогава.

Reply

Reformed June 9, 2009 at 8:32

От кога на документираните факти, изказани от самото лице, са компромат?

Reply

Сашо Стаменов June 9, 2009 at 8:34

Кон-Бендит е евреин.

Cohn-Bendit was born in France to German-Jewish parents

http://en.wikipedia.org/wiki/Daniel_Cohn-Bendit

Reply

Сашо Стаменов June 9, 2009 at 8:36

Компромат ли е, че Гоце е агент Гоце?

Reply

Reformed June 9, 2009 at 8:43

И какво като е евреин? А пък наш Иванов е българин!

Reply

Reformed June 9, 2009 at 8:45

Т.е. (да обясня, ако Сашо не е разбрал) – откога моралът се определя на етническа основа?

Reply

Reinforcement June 9, 2009 at 8:54

При зелените има доста от тези типове и съвсем не е задължително да са евреи. Всички хомосексуални, които познавам са активисти в разни зелени движения. Педофилия(извратено влечение към чистото и девственото) и талибанска зеления(фанатична борба за чиста природа). Изроди.

Reply

Reinforcement June 9, 2009 at 8:55

При зелените има доста такива типове и съвсем не е задължително да са евреи. Всички хомосексуални, които познавам са активисти в разни зелени движения. Има си и обяснение – педофилия(извратено влечение към чистото и девственото) и талибанска зеления(фанатична борба за чиста природа). Изроди.

Reply

Anonymous June 9, 2009 at 9:08

Поднасянето на информацията по подобен начин силно намирисва на компромат. Не разбирам френски и не знам дали казва наистина това. За Първанов също се изляха тонове помия, а нищо не се доказа.

Reply

Крис Ванев June 9, 2009 at 9:46

Хора, моля направете разлика между: ” Знаете ли, че сексуалността на едно дете е възбуждаща … Когато едно малко момиченце на 5 години започне да ви съблича, това е фантастично. Фантастично е защото това е подобно на абсолютна еротико-маниакална игра …”, какво всъщност пише горе.

Знаете ли, че сексуалността на едно дете ме възбужда … Когато едно малко момиченце на 5 години започне да ме съблича, това е фантастично. Фантастично е защото за мен е подобно на абсолютна еротико-маниакална игра …”, което вече звучи кофти.

Но заради второто, което не го пише, е според мен справедливо този човек да бъде наречен “извратен”. Така поднесено – не.

Какво имам предвит: Когато приемаш идеи в подобна крайност с подобна положителна позиция, може би всъщност това те прави по-широкоскроен?
Може би просто показваш, че тези неща минават покрай теб и си толкова наивен, че си мислиш, че можеш да ги оприличаваш като приятни и да говориш за тях, все едно са ежедневно нормални. (Защото всеки си има перверзии, всеки приема сексуалността различно, и понякога в крайностите човек може би открива нови изживявания)

Но когато остане сам.

И тук идва (поне моята) осъдителна критика: Не са нормални пич, да те съблича момиченце на 5 е перверзия, но ако ти си депутат и народа те слуша, с перверзиите ли ще те запомни, което не прави цялата ти схема порнография? Франция порнография ли е? И на нас в България трябва ли да ни пука, че във Франция депутатите говорят за педофилията с “разбиране”, докато народа гласува за тях? Какво мислят френските майки по въпроса? Какво мисли жена ти по въпроса?

Плява. Сбъркани предразсъдаци и объркан словоред. А може и всичко да е фабрика за впечатления, кой знае…

Reply

ExtremeCentrePoint June 9, 2009 at 10:19

Коя помия за Първанов? Той не си призна сам, че е агент Гоце?

Reply

сойер June 9, 2009 at 13:09

лелеее изгледах видеото.нищо не разбрах обаче! по фейс контрол тоя е отврат!

Reply

Римл@нин June 9, 2009 at 23:12

Преводът е достатъчно точен. Преди фразата за педофилията, КонБендит говори за марихуаната и дрогата признава си че се дрогира. Това обяснява как се е оставил да го хванат с тази изцепка. По време на предаването е бил дрогиран.

Reply

Бб June 11, 2009 at 12:32

Активист от 1968, не ми го хвали.

Reply

Ivan June 16, 2009 at 13:29

хм гледах го на френски това казва, но го казва в друг контекст.

казва че децата на тази възраст в съшо имат сексуалност
и това е една фантастина игра

това не е изказване на педофил а на човек който гледа на децата без задръжкаи по скоро като психоаналитик

но когато искаш да дискредитираш някой просто вадиш едно изречение от цялото изказване без да даваш задния фон готово ето ти един педофил

Reply

Нейма June 18, 2009 at 18:54

абе какъв психоаналитик бе.

Тоя е друсалка, кой знае как не се владее на една трева.

Reply

Anonimka September 29, 2009 at 23:23

Тоя изрод, водач на анархокомунистите от 1968, преди около две години изплаши Бойко Борисов и като евродепутат не му разреши да събори един незаконен цигански катун в София.

Reply

Leave a Comment

{ 4 trackbacks }

Previous post:

Next post: