Берлускони отново хвърли бомба: “Не желаем мултиетническа Италия”

by ExtremeCentrePoint on Monday, 11 May, 2009 · 3 comments

in Европа, Тенденции

berlusconi_250 “Идея на левичарите е да правят някаква мултиетничерска Италия. Ние не споделяме това виждане. Ние смятаме да приемаме само чужденци, които отговарят на изискванията за политическо убежище.” е казал Берлускони в събота на пресконференция в Министерския съвет.

Комунисти, социалисти и мнозинството от католическите епископи на полуострова остро разкритикуваха думите на първия министър. Според комунистите, “XXI е векът на мултиетническите общества”. Мариано Кросиата, секретар на Конференцията на италианските епископи , също изрази несъгласие: “… мултиетническите и мултикултуралистичните общества са нещо стойностно, много добре прието в страната, истинският проблем ще бъде евентуалното им изчезване и загубата на връзките между етносите …”

Партиите от дясно-център приеха с отворени обятия изказването на Берлускони. Роберто Калдероли от Северната лига заяви: “Това е революционна промяна”, а Министърът на отбраната на Италия, Игнацио ла Руса, добавя: “…преди не много време, ние бяхме една шепа хора, които защитавахме италианската идентичност, но сега вече сме мнозинство …”

{ 3 comments… read them below or add one }

Longanlon May 11, 2009 at 11:09

Има хляб в тоз човек :)

Reply

Ангел May 11, 2009 at 13:22

И как италианските комуняги ще накарат българите да правят мултиетническо общество в Италия, след като първото нещо което искат да направят като отидат там, е да се претопят? Не се отличават много и останалите източно-европейци. Остават евреите, циганите, негрите и мюсюлманите. Евреите са малко, не крадат и допринасят много за благоссъстоянието на страната и може да се изключат. Циганите са малко, но бързо могат да станат много. Но защо тези откачалници – комунистите – ще искат да циганизират страната си? За да имат повече крадци и затворници? Негрите не се отличават много от циганите. Е, може би крадат малко по-малко и работят малко повече от циганите, но разликата е много малка. Освен това, какъв е смисълът зорлем да размножаваш в страната си хора с толкова грозен черен цвят на кожата? Накрая остават мюсюлманите – не са чак толкова грозни като негрите и като че ли са склонни малко по-малко от циганите да нарушават закона, но въпреки това те са най-тежкия случай. Техните вярвания и разбирания ги правят не просто различни и чужди на италианците, а различни, чужди и враждебни. Всеки мюсюлманин е длъжен да мрази не-мюсюлманите защото самият Алах ги мрази. И тук идва големият въпрос – защо комунистите ще искат на изпълват страната си с враждебно настроени към местното население хора? Отговорът е прост – винаги целта на комунистите е била една – да унищожат западната култура и цивилизация. Това е и целта на исляма. Което прави комунистите и мюсюлманите съюзници до деня на общата им победа. След което мюсюлманите ще унищожат комунистите и светът ще бъде за Алах (както е заповядано в Корана).

Reply

Ник May 11, 2009 at 20:01

Комунистите и въобще левичарите навсякъде по света ( и особено в България) предпочитат да работят със “ниските чела” и оскъдното “сиво”.Сетете се веднага за циганите у нас (основно червени),оскотялите хорица от селцата (95% червени),”железният” електорат на “Савата” -турскоетническите комунисти.
Защо ние сме най-комунягите в Европа – та вижте статистиките – България е на първо место по неграмотни “на глава от населението”,първа е и по малограмотни – незавършено основно образование.
Защото с тоя “матрял” се работи леко – кефти лъжи, кефти демагогия, кефти локумени обещания, кефти тарикатски заплахи и т. н., и всичко се забравя до следващите избори, така че с измамите можеш да започнеш отново, без никой да ти търси сметка
И ето ти “електорато” на комунистите у нас – български и турски.
Това обяснява и защо Русия хвърля всичите си сили за влияние в България – някой да каже защо тя не се насочи към Полша, Чехия, Унгария, или към някоя от старите демокрации в Европа ??? Знаят, че там провалът им е предизвестен.
А че всичко младо и свестно у нас разбира лесно фалша и не иска да си пропилее тук мечтите – добре дошло за комуноидите – посредствени хора се управляват леко, на тях не им трябват мислещи образовани хора.
Та, това е още една от причините..

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: