Южна Африка : медиен black out за насилието срещу Белите хора

by ExtremeCentrePoint on Monday, 17 November, 2008 · 5 comments

in Африка, Тенденции, Терор и Комунизъм

mandela2vb7 Въпреки че медиите всеки ден ни информират за нещастието на черното население от Централна Африка, те не намират много място да отразят един друг проблем – етническото прочистване над бялото малцинство в Южна Африка, което за десетина години намаля от 9,6% за 1994 на 7,5% за 2007. За този период 1 500 000 бели африканера напуснаха родината си Южна Африка.

2008 година отбеляза силно нарастване на случаите на насилствена смърт сред бялото население., феномен окуражаван от лозунгите на ANC (African National Congress), социалистическата партия COSATU и южноафриканската комунистическа партия SACP.

Последните дни бяха особено смъртоносни:

Събота, 1 ноември 2008 г., Порт Елизабет

По време на големия годишен маратон многобройни „черни зрители” се струпват в средата на трасето. Theresa Matthysen , 42 годишна , се опитва да продължи състезанието през тълпата преградила пътя и. Един от „черните зрители” я хваща за врата : “My legs immediately went lame, аnd when I fell down, they stole my shoes off my feet. They also took my wristwatch.” Тереза е втората жертва на агресия от този тип за последните три месеца.

Понеделник, 10 ноември, Coligny ( северозападен Трансваал)

Банда от чернокожи атакува бели фермери. Собственикът Sias Stander, на 69 години е намушкан многократно с нож и умира няколко часа по-късно. Съпругата му също е ранена, но успява да се барикадира в една от стаите, взима семейната пушка и успява да убие един от мародерите, а друг ранява ….

Станало е много опасно да ти се развали колата по южно-африканските пътища:

Witbank, на запад от Йоханесбург. Млада двойка бели чака пътна помощ да оправи колата им. Забелязани са от група черни, които веднага ги атакуват. Един от тях започва да дърпа роклята на бялата жена натискайки я на капака на повредената кола. За тяхно нещастие белият мъж е бил въоръжен и в момента в който се е добрал до оръжието си, стреля в крака на черния опитващ се да изнасили жена му. Черните побягват. След това в полицията, те заявяват, че белият мъж е „гаден расист” и че е стрелял без никакво основание, напълно отричайки собствената си вина. В крайна сметка подложени на кръстосан разпит, черните насилници си признават опита да оберат младата двойка.

Изброяването на подобни инциденти може да продължи дълго. Африканерите са се превърнали в изкупителна жертва на еднопосочната расова толерантност. Ще си припомнят ли те, че техните деди не са се страхували да се разбунтуват и да се борят срещу британското потисничество и да запазят идентитета си от опитите на Британската Империя да ги асимилира?

afriquedusudov5

Technorati Tags: ,

{ 4 comments… read them below or add one }

Ангел November 17, 2008 at 16:56

След като на самите бели там не им пука, на вас какво ви пука? Ако им пукаше, щяха да хванат пушките и да въведат ред. Те са организираните и дисциплинираните там, не негросите. Но не. Те робуват на модерните заблуди и предразсъдъци наречени политическа коректност и мултикултуризъм. Тоест, примитивни и дивашки “култури” като негърската, мюсюлманската, циганската и други, се смятат за равностойни на западната култура, че и по-висши, и всячески се поощряват и тикат напред. Ами щом така смятат, че е правилно, да продължават. След няколко десетилетия ще има само блед спомен за западната култура и цивилизация и само незначителни остатъци от белите хора. След няколко десетилетия ще има само негри и мюсюлмани. Мюсюлманите ще направят от негрите роби, защото робството е регламентирано в исляма, самият мюсюлмански “супер-герой” Мохамед е имал множество роби. И мултикултиралистите ще бъдат много щастливи, като всеки човек, който е постигнал целите си.

Reply

Римл@нин November 17, 2008 at 19:54

Ммдааа…. Верни неща си казал. И тъжни.

Reply

diamobg November 17, 2008 at 21:54

За съжаление, това се очакваше още при избора на Мандела:((
Какво ли чака USA след избора на Обама?
Може би Ванга отново ще е права(публикувано в турски вестници???).

Reply

Африканер November 18, 2008 at 14:13

Не забравяйте, че черните са човекоядци! Това при тях е традиция и много малко трябва за да бъде възродена. И сега арабите се отнасят с черните както с роби. Робството е разпостранено в Африка и в ден днешен, но и върху тази информация има ТАБУ. Най-много негри роби са имали мюсюлманите от Северна Африка.

Reply

Leave a Comment

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: