Бойко Борисов сравни Гоце Делчев с масовия убиец Че Гевара. Колко бременни македонки и македонски деца е екзекутирал Гоце? Срам за министър председателя на България!

by ExtremeCentrePoint on Thursday, 27 June, 2019 · 2 comments

in Терор и Комунизъм

Когато си некомпетентен по даден въпрос, личност и исторически събития, най-добре е да замълчиш. Борисов скандално сравни светлия български революционер Гоце Делчев с масовия убиец и червен терорист Че Гевара.

Господин Борисов, никога повече не слагайте в една кошница българските борци за национална свобода и обединение на едно място с кървавите червени терористи.

Срам за Вас, господин министър председателю!

В понеделник излезе най-новата книга на Издателска къща МаК “Истинският Че Гевара” на Умберто Фонтова. Тя представя международната икона на комунизма в съвсем различна от общоприетата светлина.В своята книга Умберто Фонтова, кубински емигрант, развенчава редица митове за „световния символ на революцията”. Заради кръвожадната му омраза към „капитализма” Фонтова нарича Че „кръстник на модерния тероризъм”. Гевара съвсем не е нежна душа и самоотвержен герой – той е яростен комунист, който не се колебае да разстреля бременна в шестия месец жена, чието единствено престъпление е, че семейството й му се противопоставя. Че също е самозван лекар, абсурдно некомпетентен партизанин и нещастен подлизурко. Обгражда се с невероятен лукс, докато се представя за „човек от народа”. Планира да хвърли атомна бомба върху Ню Йорк.

“Over 4,000 deaths are documented to have taken place in Cuba, mostly firing squad execution, in the first three years after Fidel Castro’s takeover (1959-1962). Che Guevara was one of the regime’s chief executioners during this period and is said to have acknowledged ordering “several thousand” executions. All took place without affording the victims fair trials and due process of law.”

Виж още:

Червеният терорист Ернесто Че Гевара

Краят на червения терорист ЧеГевара

Провалът на червените партизански движения

Че Гевара никога не е бил подкрепян от народа

Ернесто(Че) Гевара и Шамил Басаев

{ 2 comments… read them below or add one }

x July 4, 2019 at 12:34

Браво на вас, най сетне си отворихте очите и разбрахте каква долна личност е Бойко Борисов Мутрата! Казвахте истината за червените комунистически предатели от БСП и компания, ама си мълчахте когато Бойко се издънеше. В една от вашите статии се опитвахте да го сравните със Стефан Стамболов и триехте коментарите които го критикуваха.

Reply

Peter July 16, 2019 at 18:55

В училището за пожарникари не са изучавали биографията на анархиста Че Гевара. Борисов е доста ограничен и прост човек. Не зная защо в България заложиха на него. Някаква игра ще да е.

Reply

Leave a Comment

Previous post: