Днес в света започна Втората Студена Война на Западните демокрации срещу Русия и този път България е на правилната страна

by ExtremeCentrePoint on Monday, 26 March, 2018 · 2 comments

in НОВИНИ

images

Всички разбраха, че сме свидетели на ново голямо историческо събитие.  Масовото експулсиране на руски дипломати от Запада е началото на нова Студена война. На 5 март, 1946 с речта си британският мин. председател Уинстън Чърчил даде началото на Студената война на западните демокрации срещу Съветска Русия, която приключи на 24 август 1991 г. с пълен колапс и разпад на СССР и образуването върху руините на империята на нови национални държави. Нашето поколение успя да стане участник в тези исторически събития, но ние трябва да продължим започнатото и да унищожим руската империя докрай, да разрушим царизма и комунизма до корен. Това ще бъде велико начинание, в което всички ще сме участници.

Британският премиер Тереза ​​Мей на 26 март 2018 г. създаде нов антируски фронт, също както великият си предшественик Уинстън Чърчил стана баща на антисъветския фронт на 5 март 1946 г. във Фултън преди 72 години.

Чуйте основните идеи на тази велика реч.

{ 2 comments… read them below or add one }

Тиранофоб August 9, 2018 at 14:18

Запада масово експулсира руски дипломати, а ние пак не смеем нищо да направим. Един руски дипломат не сме експулсирали засега. Срам и позор за нас че имаме такива управници.

Reply

X November 17, 2018 at 20:51

Ти пък ближеш руски задници.

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: