БСП мутира от социалистическа в националсоциалистическа фашистка партия. Нинова новият Фюрер.

by ExtremeCentrePoint on Wednesday, 17 January, 2018 · 0 comments

in България, Европа

img

Ние ще кажем това, което другите все още ги е страх. БСП постепенно, но уверено се превръща от социалистическа в националсоциалистическа партия. Разликата между комунистическия тип социализъм, каквато беше тя до неотдавна и националсоциализма, не е никак голяма. Тази мутация не е задължително лоша новина и няма нищо общо с Истанбулската конвенция, а просто събитията около нея през последните седмици осветлиха процеса на фашизация в БСП. Нещата стигнаха до там, че лидерът им открито заяви новата националсоциалистическа линия на партията си на последния пленум. Фактите:

1. В отговор на изказване на С. Станишев в защита на Конвенцията, Корнелия Нинова отговаря: “Националните интереси диктуват по важни въпроси в БСП да имат различни позиции от тези на ПЕС.” Това е типична националистическа  позиция, в която няма нищо лошо, но в случая със социалистическата партия резултатът е националсоциализъм.

2. БСП е против емигрантските квоти и СЕТА също в разрез с позицията на Партията на европейските социалисти.

3. БСП се управлява еднолично от Корнелия Нинова, колективните органи служат за прикритие. Малка група от хора взимат решенията. Подобна практика съществува в Германската национал-социалистическа работническа партия където Хитлер, Гьоринг, Химлер, Гьобелс и Борман не допускат никаква алтернатива. М. Михов:

“Има достатъчно аргументи, че БСП се управлява еднолично. Последното доказателство за това е решението за Конгрес. В пространството се прокарва тезата, че има един много лош Национален съвет, а в същото време ръководството на партията е в един абстрактен диалог с членската маса на партията.”

4. БСП се превръща в милитаристична партия и подкрепя превъоръжаването, закупуването на самолети Грипен. Това отново е позиция типична за националсоциалистическите партии и е в пълен разрез с политиката водена от европейските социалисти, които са за демилитаризация и социални разходи.

5. БСП е партия, която е силно зависима от Русия е се адаптира към идеологията на управляващите в Москва. Доминиращата руска политическа идеология няма нищо общо със социализма, а много общи черти с фашизма. БСП следва ментора си.

Според неотдавнашно проучване обхващащо 252 партии, които са представени в 28-те парламенти и Европейския парламент и разглеждащо доколко идеологията на Русия се споделя от тях, БСП е класирана заедно с профашистките партии.

“Политическите партии, които имат най-силни антизападни възгледи са крайнодесните, „антисистемни“ или дори фашистки партии. Като първа сред тях е посочена българската „Атака“, френският Национален фронт, Партия за независимост на Обединеното кралство (UKIP на Найджъл Фараж) и други. На последно място сред първите 30 е Гръцката комунистическа партия. Тези партии са срещу Европейския съюз, отхвърлят свободната търговия и глобализацията, стоят в опозиция на политическия и социалния либерализъм и възприемат миграцията от нехристиянски общности като заплаха. Тук място намират и няколко „леви“ партии, сред които и БСП.”

Leave a Comment

Previous post:

Next post: