Какво е спечелила България от членството си в ЕС и какво е загубила от престоя си в СИВ доминиран от Русия

by ExtremeCentrePoint on Friday, 10 March, 2017 · 1 comment

in България, Европа

Съюзът ни с Русия, бившия СССР е бил пагубен не само за морала и идентичността ни, но за българската икономика. След 45 години проруски терор се оказахме катастрофално бедни. През последните 10 години това се променя с бързи темпове.

592767_o

{ 1 comment… read it below or add one }

123 March 22, 2017 at 22:09

Това не е по темата на публикацията, но е много интересно. Разказва се за бежанската вълна отпреди точно 100 години, тръгнала от… познахте, Русия.

https://dveri.bg/wy684

Кратко цитатче, за да се зарибите:

„Категорично против приемането на руските бежанци в България се обявява парламентарната група на БКП (т.с.). На 14 февруари 1920 г. тя внася в Народното събрание интерпелация до министрите на войната и на външните работи и изповеданията, в която заявява, че руските бежанци „разнасят епидемии сред населението на големите градове, изострят още повече жилищните условия и влошават условията на живот у нас”. Квалифицирайки всички бежанци като „контрареволюционери”, групата заявява, че българската държава „няма никакъв интерес да ги подкрепя”, защото така тя се обявявала против правото на народите да се самоопределят”.“

Reply

Leave a Comment

Previous post: