Руснаците са рязали трупа на капитана от сваления малайзийски Боинг за да вадят осколки от ракетата Бук

by ExtremeCentrePoint on Wednesday, 21 October, 2015 · 1 comment

in НОВИНИ

1445024032-cb490f2e1a33b020221b4102f8c40d37The Guardian пише за опитите на руските терористи в Донбас да скрият причините за катастрофата на малайзийския Боинг MH17.

Първо: «Dutch experts found captain’s body had ‘undergone an external and internal examination to remove foreign objects »

Тялото на капитана е било обработено и отворено за премахването на външни обекти.

Второ: «The report noted that some “aeroplane parts and cargo” photographed immediately after the crash vanished ».

Експертите констатират, че много части от самолета, фотографирани предварително, впоследствие изчезват. Споменава се също, че изчезналите фрагменти са именно тези с осколки и следи от взрива.

Трето: «Avionics units » from the cockpit disappeared too ».

От пилотската кабина са демонтирани и изчезнали блоковете за управление. Руската не е представила цифровите данни от радарите въпреки, че те са многократно искани от комисията. Вместо това предоставят аналогов видеозапис от екрана на монитора. Оправдават се, че цифровите данни са били изтрити.

Четвърто: «Captain Team B (non–operating flight crew): Three metal fragments were detected by means of X–ray examination. Two of which were identified as surgical clips…»

В тялото на капитана на екип Б с помощта на рентген  са били намерени 3 хирургически клипса, Това означава, че върху телата е работено след катастрофата.

{ 1 comment… read it below or add one }

Нео December 23, 2015 at 10:08

Руските изроди ще платят такава цена, че когато приключат с тях, Русия ще я е постигнала съдбата на великия и нерушим Съветски Съюз.

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: