Най-големите утайки на прехода се стекоха в две идентични по замисъл политически клоаки – “Реформаторски блок ” и “България без цензура”

by ExtremeCentrePoint on Saturday, 22 March, 2014 · 1 comment

in България

Най-големите утайки на прехода се стекоха в две идентични по замисъл политически клоаки – “Реформаторски блок” и “България без цензура”. Архитект и на двете са вече изкуфелите, болни комунистически мозъци на ченгетата от ДС, а целта – предотвратяване на дясната консолидация и осигуряване на победа за мафията БСП/ДПС. Докато съществуват малоумници, които робуват на идиотизми като “автентично дясно”, “чисти ръце” и всевъзможните други безсмислици, пробутвани от позитановските ченгета, България ще е обречена на комунизъм, мизерия и все по-необратимо оскотяване.

Стоян Стоянов

{ 1 comment… read it below or add one }

4udenko March 23, 2014 at 23:38

Другари русофили, Защо децата ви учат или живеят на запад ? Защо парите ви са в западни банки ? Защо карате Мерцедеси, а не Запорожци ? Защо НИКОЙ НЕ емигрира на изток ? Защо криете, че когато Русия окупира България НАШИТЕ синовете ще воюват в Дагестан и Авганистан – докато ВАШИТЕ купонясват на запад ? Защо така аругантно ни лъжите ? ЗАСРАМЕТЕ СЕ !

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: