Русия–деградация на морала и семейството , Мека за изневерите и сексуалната разпуснатост

by ExtremeCentrePoint on Sunday, 2 February, 2014 · 2 comments

in общество, Русия

a6bce2281dbd5537f9b1b24329771856062da13d_900

Сексът като лесен път към богатството

Днес, в постсоциалистическата епоха, за младите красиви жени сексът често е най-лесният път към богатството. Навсякъде в Санкт Петербург се шляят млади красавици, хванати под ръка с по-възрастни господа. Но и Антон има много работа. Както и Иван, който е шеф на фирма за логистика. Той знае, че флиртът на богатите руснаци върви много добре: “Излизам да се разходя с моя “Лексъс” и се оглеждам за красиви момичета. Питам ги дали може да ги закарам някъде. След това отиваме да пием кафе, а по-късно се озоваваме на яхтата ми.” Ако жената направи всичко както трябва, може да бъде снимана като момиче на месеца в еротичния календар, който Иван отпечатва всяка година за клиентите си.

Торбичка жасминов чай за 13 евро

Никъде другаде просташко-претенциозната стратегия не функционира толкова добре, колкото в Русия. В Санкт Петербург има повече “Порше Кайен”, отколкото в немския град Щарнберг, където се произвеждат. И с колкото повече конски сили е колата, толкова по-хубава е жената. Типичните олигарси водят красавиците си в кафе “Тифани”, където в тоалетната за най-добре оформените женски дупета в света има тъмносиня тоалетна хартия. Торбичка жасминов чай струва приблизително 13 евро. След това може да се отиде в клуб Tallion, където новобогаташите отварят бутилка вино Петрус от 1989 година за 247 000 рубли (приблизително 7000 евро). Могат и да загубят в казиното сума, която се равнява на многофамилна къща. След това могат да се позабавляват на паркинга зад затъмнените стъкла на луксозните си автомобили.

Безнравствени жени

Жените се държат не по-малко разпуснато. Руският “Космополитън” дава забележителни съвети за това, как жената да заблуди съпруга си. Като алиби изданието предлага дамите да се включат в несъществуващото “Общество за глобалното затопляне”.
В действителност на много жени им е трудно да си намерят добър брачен партньор. „Руските мъже са ужасни. Предпочитам вкъщи да имам един банкомат и един вибратор”, казва 24-годишната репортерка в телевизионен канал Саша. А за рускините между 30 и 40 години вероятността да си намерят мъж, който да не е женен и да не е алкохолик, клони към нулата.

Никаква надежда за спокоен край на живота

От 80-те години на миналия век до сега средната продължителност на живота на руските мъже е спаднала от 64 на 58 години. Може би това се дължи на факта, че руснаците не споделят западния идеал да прекарват последните години от живота си щастливо и като си държат ръцете с партньорката. Преди да стигнат до този етап, мъжете се напиват до смърт.

Изглежда, че в този град няма нито един човек, който да не е изневерявал. Неделя вечер отиваме в клуб „Арена”, където питаме клиентите дали са изневерявали.

„Само жена ми не изневерява”

„Случвало се е”, казва Сара и гледа закачливо с очи на сърна. „През последните няколко години съм изневерявала само три пъти”, гордо обяснява приятелката й Анастасия. „Изневерявам с удоволствие и веднага”, казва 23-годишната Таня.
Питахме 86 клиенти, резултатът: 83 са имали връзка извън брака поне веднъж.

„Това е столицата на изневярата”, казва собственикът на заведението Игор и добавя: „В целия град има само една вярна жена, и това е моята жена.”

И най-вероятно не е лъжа, че в голямата държава на Изток всички са баджанаци.

{ 2 comments… read them below or add one }

Dron March 1, 2014 at 9:59

цункай СерГей отзад!!!

Reply

СИДЕРАСТ April 4, 2014 at 12:37

Що не отидеш при дядя ти Путин, за да видиш високият му морал?

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: