Цацаровата прокуратура удря "Риск инженеринг" на Богомил Манчев за да попречи на финансирането на инициативата на Първанов за Български дебати за национален успех

by ExtremeCentrePoint on Sunday, 22 September, 2013 · 0 comments

in България

Две на пръв поглед несвързани събития се случиха в последните дни – Първанов започна да обикаля страната и да създава дискусионни клубове и точно в същия момент поръчковата ДПС прокуратура и червената социалистическа ДАНС след 5 годишно усукване решиха да атакуват крадците на милиарди от АЕЦ Белене.

Нека се самоизяждат, но случващото се е още едно доказателство за овладяването на Главната прокуратура и службите за сигурност от Станишев, Моника и Доган.

“Амбицията ми е да създадем в рамките на октомври клубове във всички областни центрове. Това обяви Георги Първанов, президент в годините 2001 – 2011 г., в 40-минутно слово при откриването на дискусионния форум "Български дебати за национален успех" в НДК. Той добави, че се планира и създаването на клубове в общините, така че до края на годината "да осеем страната с плътна мрежа". Следващата дискусия ще е в Стара Загора, а темата ще бъде уточнена допълнително.”

Георги Първанов

Бившите изпълнителни директори на Националната електрическа компания (НЕК) Крум Анастасов и Иво Лефтеров и изпълнителен директор на "Уорли Парсънс" – компанията, наета за упражняване на строителен надзор по проекта "Белене", са били задържани за едно денонощие след операцията в петък, написа в днешния си брой вестник "Труд". При нея бяха претърсени 17 адреса, сред които офисите на "Уорли Парсънс", българският подизпълнител "Риск инженеринг", други компании на собственика й Богомил Манчев, помещения в централите на НЕК и АЕЦ "Козлодуй".

Дневник

Leave a Comment

Previous post:

Next post: