Борисов иска да работи заедно с ДСБ

by ExtremeCentrePoint on Sunday, 23 June, 2013 · 2 comments

in България

Много разумно писмо на Бойко Борисов. За съжаление ДСБ досега са доказали, че са по-скоро патерица на БСП отколкото дясна партия.

„Най-искрено Ви желая успех на новата длъжност, защото хората в дясното политическо пространство заслужават по-голямо представителство. Моето разбиране винаги е било, че естественият партньор, с който ПП ГЕРБ може и трябва да си сътрудничи, са десните партии във формат ЕНП. Надявам се занапред да намираме все повече допирни точки по темите, които ни сближават, вместо да търсим разделителни линии дори тогава, когато ги няма.

В последните години основният проблем на партийните лидери в дясното политическо пространство беше търсенето на противници в самото дясно, за разлика от левите лидери, които винаги успяват да се консолидират и да бъдат обединени, въпреки различията си.

Уверен съм, че в името на демокрацията, трябва да намерим път към по-добър диалог между нашите две формации. Такива са и очакванията на всички дясномислещи хора в страната, които очакват днес от нас повече отговорност и единство срещу популизма на левите и националистите."

Бойко Борисов

{ 2 comments… read them below or add one }

Апостол Апостолов June 24, 2013 at 12:54

След дъжд качулка… А и ДСБ наистина са филиал, фракция на БКП.

Reply

Истината помага June 24, 2013 at 15:56

Ако бяха свестни ДСБ,щяха да се опитат да издигнат СДС,а не да го цепят и напускат,а е неоспорим факт,че повечето ДСБари са бивши свързани с БКП,може да го проверите,да.

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: