Червената социологическа паплач вие на умряло, значи нещо добро ще се случи на България. Най-вероятно резултатите от изборите ще бъдат съкрушителни за БСП

by ExtremeCentrePoint on Monday, 1 April, 2013 · 1 comment

in България

Червените "социолози" скачат като ужилени само при мисълта,че партията може да загуби отново.Лъснаха жестоко, а се правеха до сега за "независими". По-кротко,бе другари,не се излагайте като кифладжии,нямате ли поне малко достойнство.

Най-вероятно резултатите от изборите ще са съкрушителни защото има една група -така нареченото мълчаливо мнозинство. То беше на работните си места, когато някои вечни студенти по 10 години следвали и недоследвали, Воленовц,и Райчевци , Кънчо Стойчевци и др. ояли се новобогаташи обикаляха телевизиите да плюят и безобразно да лъжат.Просто не знаят какъв мощен шамар ще получат на изборите. Познайте от кого.

Да припомним само за кои "социолози" става дума и дали трябва да им вярваме.
"…Ако е вярно, че 92% от мениджърите по света играят голф, статистиката колко социолози притежават голф игрища май се изчерпва поименно само с Кънчо Стойчев и колегата му Андрей Райчев. При това в световен мащаб….Намираме го между Балчик и Каварна, в “Блексирама” – голф игрище, на което е собственик заедно с рекламния бос Красимир Гергов и неизменния си спътник Андрей. Твърди, че вече прекарва тук половината от годината.
Управлява имот от 1000 дка, в който са вложени 103 млн. евро. Тук работят 64 души персонал, сред които англичани и австрийци.
Задавам най-честия въпрос в държавата: “ОТКЪДЕ ВЗЕХТЕ ПАРИТЕ?”.
Любопитството ми бе задоволено на минутата: “Ние не сме бедни хора. Когато купихме тази земя, с Андрей управлявахме компания с над 20 млн. лв. оборот. Краси също отдавна е с успешен “прозрачен бизнес”. Ние не се издържаме от изборни изследвания, а от маркетинг. “Кока-Кола”, “Нестле”, “Проктър енд Гембъл”, обслужваме всички подобни фирми. Към този момент притежавахме също вестници и списания. Нашата дейност винаги е била свръхпублична, пред очите на всички. На този фон да извадиш 200-300 хил. лева изглежда смешно. В бизнеса това не са пари!”.

{ 1 comment… read it below or add one }

Apostol April 2, 2013 at 11:03

Интересно, на кой период от историята си биха заложили БСП, за да им повярват хората? Може би на най-ранният си период през 1917 г., когато от трибуната на Народното събрание Д. Благоев заявява:”Аз съм родом от Загоричане, но между другото аз не съм българин, аз съм македонец, македонски славянин! (Смях) И като такъв, ако искате да знаете, аз съм за Македония като славянска земя, която ще има собствено управление.” Или на 1925 г. с атентата в църквата СВ. Неделя, където жертвите са 213 убити и 500 ранени? Или през 1934 г. когато вземат решение за създаване на македонска, тракийска и добруджанска нации? Или времето на “народния съд”, когато са били избити повече от 2800 души? Може пък да се позоват на взетото решение на последния си конгрес за “радикална лява политика”? Ама как да го направят, когато през 1989 г. техният ментор Т. Живков казва: “….Да не се разпростирам, но социализъма е едно недоносче. Ето това е самата истина, недоносче.” Или ще заложат на целия период след 10.11.1989 г. когато от номенклатура се трансформираха в “капиталисти” чрез разграбване на националното богатство? Е и щом е така, как да се възстанови справедливостта и да се изтрият сълзите на хилядите пострадали от “народната власт”? Те с намерението си за “радикална лява политика” какво ще правят? Ще експроприират награбеното от себе си? Какъв абсурд!
Много интересно, но тревогата ми е за възрастните, защото те все още не са разбрали какво им се е случило. Милите стари хора не разбраха кой ги вкара в този кошмар и все още сочат за виновник Иван Костов, защото не проумяват че той е един от най-успешните проекти на БСП. А те имат богат опит за създаване на фракции в организациите на противниците си или за подмяна. Прочетете материалите от прословутото московско съвещание проведено непосредствено след атентата през 1925 г.

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: