Кой е човекът с окървавената глава, който не можел да си плати тока? Милан Генадиев – строителен предприемач, измамил десетки хора

by ExtremeCentrePoint on Wednesday, 20 February, 2013 · 5 comments

in България

13107_10200127397021630_96627091_nIrina Julii Abadjieva-Repouz

Този човек се казва Милан Генадиев. Занимава се с предприемачество – строи кооперации основно в Лозенец, винаги на атрактивни места, които обикновено така и не получават Акт 16. Каквито и дела да водиш срещу него винаги намира покровители и в прокуратурата да се оплачеш, че е измамил хора, а и държавата, на която така и не плаща нито ДДС нито данъци за сгради, тъй като има само незавършени строежи, които продава и които си остават незавършени завинаги, всичко се потулва. Била съм адвокат в тези производства и когато го видях по телевизията си спомних “Доктор Живаго” и онзи който във всяко време си оставаше “героя на деня”. Точно този човек не е там, защото не може да си плати тока.

ТОВА Е ПОДМЯНА НА ПРОТЕСТА И ИЗПОЛЗВАНЕ НА СИТУАЦИЯТА ЗА ДА СЕ СЪЗДАВАТ НОВИ ГЕРОИ, КОИТО ДА СТАНАТ УТРЕ ДЕПУТАТИ ЗА ДА ОБСЛУЖВАТ ОКТОПОДНАТА СИСТЕМА, КОЯТО ГИ ПОКРОВИТЕЛСТВА и КОЯТО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СЕ НАДЯВА СКОРО ДА СЕ ВЪРНЕ НА ВЛАСТ. ТОВА Е ПРОДУКТОВО ПОЗИЦИОНИРАНЕ НА НОВ СЛУГИНАЖ В ПОЛИТИКАТА – КОЛКО ЖАЛКО! КОЛКО ПЪТИ ЩЕ НИ ПРОЖЕКТИРАТ ТОЗИ ФИЛМ? НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ТОЗИ ЧОВЕК ТОЙ ДИСКРЕДИТИРА И ТЕЗИ ХОРА, ЧИЙТО ГНЯВ СРЕЩУ МОНОПОЛИТЕ Е НАПЪЛНО ОСНОВАТЕЛЕН!

{ 4 comments… read them below or add one }

Anonymous February 26, 2013 at 16:27

Анонимен написа нов коментар за публикацията ви “Кой е човекът с окървавената глава, който не можел…”:

Moля Ви за помощ – как да се свържа с тази Адвокатка или как да се сваржа с хората пострадали от М.Генадиев…..? Може би г-н Михаил Адчиев ,журналист …?
Аз съм също пострадала от този човек вече 6 години Тои е неоткриваем ,не Се обажда на телефона,които Ми е дал…..Днес бех при Адвокати и Те Ми казаха,че нищо не могат да направят,защото М.Генадиев никаде не е сложил срокове…. !

Ако се обърнем към Прокуратурата или Стопанска Полициа…..Моля за мнението Ви !

Reply

Anonymous March 30, 2014 at 16:57

И АЗ СЪМ ПОСТРАДАЛА ОТ ЛИЧНОСТТА МИЛАН ГЕНАДИЕВ,КЪДЕ ДА ВИ ОТКРИЯ?

Reply

Maria modova December 31, 2017 at 15:37

Имах тригодишна връзка с този човек. Къщата ми беше ипотекирана в ЦКБ. Щяха да ни я вземат. Предложих на мръсника Миланов да му дадем къщата с ъок да плати кредита. Ибеща че ще живеем аз с него и с моите синове и баба им в къщата. Продадохме му я фиктивно без да ни плати нищо. След две години ме остави без обяснение и се върна при жена си. Изхвърли ни от къщата и я продаде на банкерка от ЦКБ. С брат ми сключи сделка според която брат ми му дава место на морето а Генадиев ни дава апартамент в който да се сврем аз и синовете ми по 31 и 38 години. И тук измами защото прехвърлил апартамента на друга своя фирма и ни гони и оттам. Водя дело и си харча малкото пари които имам заради мошеника Генадиев.

Reply

ТОДОР January 2, 2018 at 18:49

СИГНАЛИЗИРАЙТЕ НА ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА ТЕ МОЖЕ И ДА ГО НАМЕРЯТ ДРУГ ВАРИАНТ НЕ СЕ СЕЩАМ

Reply

Leave a Comment

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: