Руски политик иска концлагери за грузинците в Русия

by ExtremeCentrePoint on Tuesday, 12 August, 2008 · 3 comments

in Русия, Терор и Комунизъм

picture Лидерът на руската политическа партия Движения против нелегальной иммиграции (ДПНИ), Александр Белов, поиска интернирането на грузинските граждани в “мека форма”. Той счита, че по-добре би било те да бъдат концентрирани в лагери, защото връщането им в Грузия би подсилило отбранителния капацитет на страната:

Почему мы требуем именно интернировать граждан Грузии, а не депортировать их на их родину?

Фактичнески Грузия сейчас находится в состоянии войны с РФ, в Грузии действует указ о всеобщей мобилизации, поэтому любой депортированный гражданин Грузии автоматически будет призван в грузинскую армию и будет участвовать в убийствах граждан России.
В этой ситуации целесообразно подвергнуть граждан Грузии интернированию, то есть, лишить возможности передвигаться внутри страны и выезжать за ее пределы.
Интернирование может быть в мягкой форме, то есть, граждане Грузии могут находиться по месту своего пребывания в России и отмечаться в соответствующих административных органах, но лучше вывезти их в лагеря для беженцев или переселенцев. Такие лагеря очень легко развернуть и они не потребуют много ресурсов.
Депортации могут быть подвергнуты несовершеннолетние, немощные и старики, но, поскольку негуманно разбивать семьи, депортировать их можно только по их желанию.
И, если по детям и старикам могут быть приняты отдельные решения, то в том, что касается военнообязанных граждан Грузии, то они однозначно должны быть интернированы.

Глава ДПНИ Александр Белов

{ 3 comments… read them below or add one }

Иванов August 12, 2008 at 16:15

Само искал…Защо не напишеш нещо за концлагера на Щатите в Гуантанамо. Как с години държат невини хора, при абсолютна изолация и средновековни издевателства. Без никаква правова защита и с непредявени обвинеия. БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА…Това не е ли подигравка със всяко право. И ТОВА СЕ СЕ СЛУЧВА В ДНЕШНИЯ 21в В ДЪРЖАВА, КОЯТО ПРЕТЕНДИРА, ЧЕ Е ЕТАЛОН ЗА ЗАКОННОСТ. Ех ти американофилче нефелно, с капаци на очите и с зачатъчно интелектче.

Reply

обективен August 12, 2008 at 16:18

не ме учудва.русия се очертава като националсоциалистическа държава.проблемите с нея сега само започват.

Reply

обективен August 12, 2008 at 16:20

образовай се.гуантанамо не е в сащ.там американските закони не важат.

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: