Замесена ли е Русия в организацията на протестите? Враг номер едно на България отново си показа рогата

by ExtremeCentrePoint on Tuesday, 19 February, 2013 · 5 comments

in НОВИНИ

55

Погледнете тази снимка от първата страница на вестник “24 часа”. Най-отпред се мъдри рекламата на “Риск инженеринг АД” с мажоритарен собственик Богомил Манчев, известен червен енергиен бос и личен приятел на Румен Овчаров. Фирмата е разследвана за злоупотреби за десетки милиони евро при строителството на АЕЦ Белене. Риск инженеринг  е бил подизпълнител на Атомекспортстрой преди прекратяването на проекта от правителството на ГЕРБ. Подобни реклами ще видите по всички големи медии в България, а както знаем в милата ни Родина, този който плаща рекламата определя и съдържанието.

Руската пета колона е обвързана с финансови и политически ангажименти, които е поела към Москва. Бойко Борисов беше на път  да затвори два от основните им проекти – АЕЦ Белене и нефтопровода Бургас – Александруполис. Този и началото на следващия месец, България трябваше окончателно да задраска двете руско-комунистически далавери и да освободи страната от московската зависимост. Точно преди ратифицирането от Парламента на решението за излизане на страната ни от Бургас – Александруполис и второто гласуване за затваряне на АЕЦ Белене избухват “спонтанните” протести, които в крайна сметка имат за цел падането на Бойко Борисови и реанимацията на двете червени далавери. Не случайно протестите започнаха с изгаряне на знамената на ЕС и САЩ, а не на руското знаме. Не случайно организатори бяха “Сила” на трактора Алексей Петров и БСП, подкрепени от проруските екстремисти от движение “Че Гевара” и Атака. Протестиращите са подведени, използвани и ще останат измамени. Руските слуги с всички средства ще се опитат да постигнат целите си. Те няма да се спрат дори пред нова национална катастрофа. Дали този сценарии ще се случи зависи от ГЕРБ и Бойко Борисов, но и от всички нас, разумните, прогресивните, прозападно настроените българи.

Виж още:

Русия ( Россия ) – враг №1 на българщината и България

Хората на трактора аплодирани от конгреса на БСП. Ето това е истината за организацията “Сила” на Петров и Станишев.

Битката за България. През 1886 г. Австрия и Англия не позволяват на Русия да унищожи българската държавност

Достоевски за руската завист към българите

Как Русия унищожи България през 968-971. Табутата в българската история

Какво загуби България на 3 март 1878 година. Две политнекоректни мнения

На 4 септември 1916 година българските войски превземат Добрич и на другия ден Русия напада България в Добруджа

През 1916 г. Русия разрушава Балчик. Руски терор над мирното българско население

Ще успеем ли днес да довършим изграждането на онази България, която руските орди и комунистите ни откраднаха през 1944 година? Архивна брошура “България въ строежъ” от инж. Димитър Василев, 16 януари 1942 година

{ 3 comments… read them below or add one }

любопитен February 19, 2013 at 14:26

какво ли са си говорили боко и путин по телефона

Reply

Марин February 20, 2013 at 16:53

Не съм фен на ББ, но и аз виждам тъмни сили зад протестите. Все пак се питам – Ако е ББ знаел за тези неща, защо си подаде оставката?

Reply

Порше February 20, 2013 at 19:20

Факт е следното, нужни са репресии срещу цялата АТАКА и различни русофилски медии, особенно онези, които са запълнили целият интернет със различна информация за България и всички тънкости на нашият политически живот НА РУСКИ ЕЗИК. И то жестоки репресии, да се възроди юридическият термин “ПРЕДАТЕЛСТВО”, подкрепен със съответни наказания

Reply

Leave a Comment

{ 2 trackbacks }

Previous post:

Next post: