Израелски войници изнасилват палестинска овца

by ExtremeCentrePoint on Thursday, 22 November, 2012 · 1 comment

in Близък изток, Военни конфликти, Терор и Комунизъм

Принуждават възрастния овчар да я държи, докато се гаврят с животното

Отвратителен клип, на който жител на Витлеем, подписал се като Guig Mohamed Lemin е заснел с мощен обектив как израелски войници обграждат палестински овчар и изнасилват една от овцете му, събира световното възмущение от вчера в интернет. Шокиращият случай всъщност не е от текущите баталии в последната седмица, а се е случил на 2 април тази година.Навярно заради ескалацията на напрежението авторът е решил да му даде гласност. Гаврата се случва близо до селото Отниел, по време на поредна израелска офанзива. 60-годишният Абу С. направил грешката да излезе със стадото си, въпреки присъствието на войските. Първо те го обграждат, насочват оръжие към него, но не го нараняват. Наместо това един от войниците си харесва една от овцете, тегли я за опашката към близки храсти. След това започва да се съвкупява с нея. На бедното животно това очевидно не му е много приятно, защото се дърпа и войникът на няколко пъти се опитва да я приклещи. Върхът на гаврата е, когато заставят стопанина да я държи. Сред коментарите, напълно естествено, преобладават тези на възмутени хора.
TheBUNNII27 пише: “Виждам, че са научили от нацистите да вземат каквото искат без позволение!” А bbqze19 добавя: “Младото поколение евреи са с промити мозъци от тяхното правителство, което им насажда омраза към целия свят заради всичко през което народът им е преминал… Точно младите евреи днес плащат заради омразата на старите еврейски поколения към света. Старите хора са тези, които създават хаос, защото са живели в години на омраза и расизъм към всички, които не са евреи…”

Този коментар донякъде обяснява видяното, но все пак – вярно е, че овцете не са евреи, но не са и палестинци!/БЛИЦ

{ 1 comment… read it below or add one }

orthodox_man November 23, 2012 at 11:38

Овцата е християнско животно – символ на смирението и добродушието. Спомнете си Христос с агнето и успокоението което ти носи когато знаеш че Бог е пастир твой. А що се отнася до клипа – изобщо не го гледах, като християнин отказвам дори да мисля за подобни меко казано извращения (по – силна дума от тази не знам). Юдеите от веков се славят със своята сатанинска злоба и гняв обладаващ душите им. Христовите думи: -” Ваш баща е дяволът, а той си беше открай време човекоубиец и враг на истината и не устоя в нея, понеже в него истина няма а ога говори все лъжи изрича и вие му подражавате” не слчуайно са изречени по адрес на първосвещенниците и юдеиските старци. Срам ме е дори да нарека тези същества хора – камо ли войници. Тези са войници на Антихриста!

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: