Warning: Declaration of thesis_comment::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /nfs/c04/h06/mnt/164878/domains/extremecentrepoint.com/html/wp-content/themes/thesis_183/lib/classes/comments.php on line 0

Warning: Declaration of thesis_comment::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /nfs/c04/h06/mnt/164878/domains/extremecentrepoint.com/html/wp-content/themes/thesis_183/lib/classes/comments.php on line 0

Warning: Declaration of thesis_comment::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /nfs/c04/h06/mnt/164878/domains/extremecentrepoint.com/html/wp-content/themes/thesis_183/lib/classes/comments.php on line 0

Warning: Declaration of thesis_comment::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /nfs/c04/h06/mnt/164878/domains/extremecentrepoint.com/html/wp-content/themes/thesis_183/lib/classes/comments.php on line 0
Никой не може да се ебава с християнството в Русия | ExtremeCentrePoint

Никой не може да се ебава с християнството в Русия

by ExtremeCentrePoint on Friday, 17 August, 2012 · 14 comments

in Религия, Русия

057

Този път удариха на камък. Подигравките, медийното оплюване и беззъбото предлагане да те ударят и по другата буза, докараха нещата до там, че никой вече не уважава християнството и християните. Да, но не и в Русия.

Pussy Riot ги шибнаха с присъда от три години. Малко им е. Питате ли се защо подобни шафрантии никога не се опитват да изиграят номерата си в еврейска синагога или в мюсюлманска джамия? Първо защото няма кой да финансира подобно мероприятие, докато осигуряването на пари за плюене и провокации срещу Църквата не е никакъв проблем и второ защото който си позволи подобно нещо с евреите или мюсюлманите може и въобще да не излезе жив от храма.

Е, следващия път ще се замислят преди да се изгаврят и с християнските храмове в православна Русия. Иначе следващия път ще получат максималните 7 години.

Ето вижте на долните снимки за какви хора става въпрос. Вижте кой се изгаври с храма и вярата на хората в Бог. Вижте кого подкрепят соросовите организации на Отворено общество:

IMG_0040

1,25,11_8

useum

{ 14 comments… read them below or add one }

infidel August 17, 2012 at 19:13

Ха. Ха. Ха.

Reply

Иванов August 17, 2012 at 22:37

Да бе, точно от тирания и диктатура има нужда християнството, за да си върне авторитета. Как пък не. Проблемът на християнството в Русия се нарича Руска православна църква, която често е играла по-тъмна роля в съдбата на руския народ и от тираничната руска държава. Да споменавам ли колаборационизма на РПЦ с монголо-татарските поробители за което се ползвала с огромни привилегии? Да споменавам ли крепостничеството, което е повече дело на РПЦ, отколкото на руския цар? Кой притежавал 1/3 от руските земи, съответно 1/3 от руските крепостни селяни? РПЦ. И т.н. И т.н.

Reply

Бен May 22, 2013 at 22:14

Забележка : монголско-татарски поробители никога не е имало. Добре е да се проучи Новата Хронология на Фоменко и Носовски, много странности се изясняват.

Reply

Марин August 17, 2012 at 23:48

кортеж патриарха всея руси
http://www.youtube.com/watch?v=TNb4aNz_erk

Българската православна църква има какво да учи от руската!

Reply

Чорлав August 19, 2012 at 16:59

Формулата за демокрация и свобода според запада е:
http://imageshack.us/f/846/therealfreedomis.jpg/

Reply

един слеп August 20, 2012 at 17:04

Едно е да не харесваш подтискащата съветско-руска държавност, Путя и Медведя, а друго да се подиграваш с вярващите. Гледах клипчето на тези кокошки в храма, признавам че ако аз бях в храма нямаше да подходя толкова хрисимо към тях, може и за косата да извлача такава повлекана, нищо че няма богослужение в момента.

Бог е разринал сбирщината в Храма в Йерусалим, аман от политическа коректност сега. Автора е прав, че е нужно адекватно третиране на кокошките. Но, това не прави режима на Путин или РПЦ нещо различно от онова което са – чудовищни човекоподтиснически машини.

А колко ме е яд, че се опитват у нас да налагат подхода към свещеника тип “батюшка” непогрешими … , но България и православните у нас не са онази инертна маса, каквато са в Русия. Слава на Бога!

Reply

осъден кагебист August 24, 2012 at 13:01

Прав си слеп , само ,че кой да осъди Путя и компанията кагебисти, и каква присъда им подхожда, след като за един ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОТЕСТ , а не толкова религиозен ,дават 2 години!
Каква ли трябва да е присъдата за всички избити свещеници от КГБ ,и за взривените църкви, сигурно не 2 години , достатъчни са и 2 милиарда години!

Reply

BB August 20, 2012 at 23:59

Ами то по-голяма гавра с православието от това да видим Путин в черква не мога да си представя. Ами нали неговата бивша партия КПСС разрушаваше черкви, тероризираше попове, тормозеше вярващите. Нали неговото КГБ избиваше свещенници , пращаше ги по лагери. А по големи християнски празници редовно мекотелото Путин влиза в черкви. Как Бог търпи това и не срине черквата върху КГБ-ейската му глава.

Reply

ПУГАЧЕВ August 21, 2012 at 1:00

Если Вова на самом деле то , что газетьи пишут о нем уже 15 долгие годъи , девушки били бьи на свободе сию же минуту !
Если бьил тот метеор ,которьий поведет русских на обновление ДА ! Но -нет !
Зря пьижился в озерах ,в самолетах ,под водою , над горою – мусор есть мусор !
Ему поручили защищать ситьих от голодньих , и он как породистая собака делает ето как никто другого !!
Что такое ПИЗДОЙ , БЕЗ БОРОДОЙ ? – ПУТЛЕР- БРИТЬИЙ !!
И подстриженньий , так как все агенти КГБ ходят , ДАЖЕ ТЕ , в Вост. Германии !
Когда и он ел там народньий хлеб даром , и усвоивал науку , как найти враги там , где их нету !! Щтоб не кончались облаги , и красньий порцион для въйбранних !
Так что- враг в России не перед дверью, как вас пугают – ОН ПЕРЕД ВАМИ КАЖДЪЙ ДЕНЬ !!
Спросите об етом ДРУГОГО ЛИЛИПУТА- МЕНДЕЛЬ; МЕДВЕДЕВ !
И какое ему дело в хрестиянских церквах ?? ОНИ – ДЛЯ ГОИ , а он – еврей !!
В царстве слепьих , одноглазьий ЦАРЬ !!

Reply

kyphacah August 21, 2012 at 1:01

Не помните ли през куманизма кино-прегледите преди всеки филм , с гнусната юдео-комунска пропаганда , как бутаха камбанариите в Русия след преврата на еврейските банкери там , и огромни камбани-колокола, теглени от съвецки трактори ?
ЕТО ТОВА Е ПРЕСТЪПНО !
А не каратиста- джудже , на умряло куче нож да вади !!

Reply

ХИТЪР ПЕТКО-ПУТИН August 21, 2012 at 1:05

какво наказание се полага на хората ограбили и разрушили същите тези храмове през 1920г, и кощунствено превърнали в конюшни ? И защо от 200 000 свещеника в Русия , след “мъдрото ” разрушаване на държавния ред от червените говеда водени от сифилистика от Цюрих , иврейчето Бланк -Ленин останаха със 180 000 живи божи служители в църквите по-малко ?

Reply

ПУТИН- КАРАТИСТ С ВИСОКИ ОБУВКИ August 21, 2012 at 1:08

След 100 години руските деца ще заспиват с приказка ,как 3 момиченца се изсмели на ЧЕРВЕНИЯ ЦАР !
Защото бил “гол” !!
И владиката- тоже !
И как тези 3 момиченца , изтръгнали сърцата си , за да светят на хората , и изведат народа си от мрачното царство на червените джуджета !!
Историята уважава тези ,които я пишат –
другите са статисти за пенсия !

Reply

Ал Пугачов August 21, 2012 at 10:03

За леко по-любопитните за участниците и идеята на тази акция на студенти от философския факултет – потърсете “Групповой секс в Биологическом музее” в Уйкипедия.

Reply

бай Кольо August 26, 2012 at 0:05

Четох доста изказвания на християни по този случай и ми прави впечатление, че всички те гледат със завист мюсюлманите заради диващината им. “Ако стане в мюсюлманска държава ще ги…” Знаем какво е положението във въпросните държави – варварщина граничеща с безумие, а то е такова до голяма степен заради религията им. Ако това стане в цивилизована страна, за хулиганство ще получат глоба и обществено полезен труд по бързата процедура и никой няма да им обърне внимание. Изпълнението на групата разчита именно на първосигналната реакция на хората за да привлича внимание. Подигравките, медийното оплюване и това, че никой вече не уважава християнството и християните в Русия, освен на некадърните “танци” (в страната на Тодес и балета на Большой театр за такива “танци” трябва да растрелват според мен) на Pussy Riot се дължат и на дреболии като безлихвена търговия със злато, алкохол и цигари от РПЦ, на отнемане на имоти, на часовниците и автомобилите на патриарха им, на налагането на задължително вероучение в светските училища, на горене на книги, разбиване на музеи и изложби, и т.н. В храмът за който става дума има автомивка, химическо чистене, платен подземен паркинг, магазини и се дават зали под наем за банкети, концерти и др. Присъдата на Pussy Riot ще ги превърне в мъченици и може би точно това е целта, Путин “се поддава на натиска на демократичните държави” и ги помилва, превръщайки ги в символи на опозиционните движения. С такива същества като тези на снимките начело на опозицията той ще векува на власт.

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: