Бойно поле Сирия: Сирийската опозиция се готви да използва химическо оръжие срещу мирни граждани, което е получила от “революционерите” в Либия

by ExtremeCentrePoint on Wednesday, 13 June, 2012 · 0 comments

in Близък изток, Военни конфликти

idfchem

Това е напълно възможен сценарии. Хората, които искат да унищожат Сирия няма да се спрат пред нищо. Целта е Сирия да се превърне в предмостие при войната срещу Иран. За тях цивилните жертви са без значение още повече, че услужливите медии хвърлят цялата вина за случващото се на гърба на сирийския режим. Медийната подготовка започна преди няколко дни с безобидното съобщение:

Заместник-началникът на генералния щаб на израелските въоръжени сили генерал-майор Яир Навех предупреди, че Сирия притежава най-големия арсенал от химическо оръжие в света, както и ракети и снаряди с химически заряд, които могат да достигнат всяка точка от територията на Израел, съобщи Франс прес.

Сценарият е прозрачен добре и познат:

1. Разузнавателни служби от региона снабдяват терористите в Сирия  с химическо оръжие от Либия.

2. Зам. началник щаба на израелската армия обявява, че правителството в Сирия има много химическо оръжие. Медиите тиражират това предупреждение.

3. Сирийските терористи провокират инцидент с армията и по време на този инцидент използват удобно предоставеното им либийско химическо оръжие, но не срещу армията, а в контролиран от тях силно населен градски квартал срещу мирното население.

4. Медиите разпространяват ужасни снимки на загиналите и обвиняват за това Президента Асад позовавайки се на  ”предупреждението” на генерал-майор Яир Навех.

5. Сирийското правителство е обвинено в геноцид срещу собствения си народ.

6. Военна интервенция на НАТО.

7. Сирия пада и плацдармът за война срещу Иран е осигурен.

Сирийски бунтовници са се сдобили с химически оръжия от Либия и планират да ги използват срещу мирни граждани, след което да обвинят за убийството режима на президента Башар Асад. Това съобщава РТ, позовавайки се на сирийската медия ДамПрес.

Според информацията групи специални групи са тренирали в Турция как да боравят с химическите оръжия.
Информацията бе разпространена малко, след като зам.-началникът на Генералния щаб на израелските въоръжени сили ген. Яир Наве предупреди, че Сирия притежава най-големия арсенал от химически оръжия в света и ракети, които могат да достигнат до всяка точка на Израел.
Миналата седмица британският журналист Алекс Томсън обвини сирийските бунтовници в това, че са се опитали да го вкарат в смъртоносен капан. В писмо до блога на Channel 4 News той разказва как бунтовниците са се опитали да подведат него и екипа му да отидат в “ничията земя” в Сирия, където да бъдат застреляни. /БЛИЦ

Leave a Comment

Previous post:

Next post: