Из краткия живот на една стриптизьорка от Газа

by ExtremeCentrePoint on Tuesday, 29 May, 2012 · 4 comments

in Картинки, общество, Религия

Нейното име е Лорън-Ари  Саид. Нейната майка е еврейка, а баща и палестинец. Детството си тя прекарва между две противоречащи си и постоянно враждуващи религии и култури. Като тийнейджър, тя е изпратена в Тексас, за да живее с баба си и дядо си заедно с дъщеря си Авигаил. През деня – майка, а през нощта танцьорка на пилон. В стриптийз клубовете е известна като “стриптизьорката от Газа.” От 18 годишна е в тази професия в Остин в клубове разположени до военни бази. Ари е самотна майка. Приспива детето си и излиза. Работи по цяла нощ. Авигаил заминава на училище, а тя ляга да спи. Бащата на момичето напуска семейството, когато Ари е бременна в осмия месец.

По тялото си има много татуировки с цитати от английската литература, политически и религиозни цитати на арабски и иврит, както и това, което тя нарича “сладки животни”. На юмруците си е татуирала «Западния бряг» и в същото време на иврит: “Аз не вярвам в Бога.” Друг на татуировката  на арабски език гласи: “Аз съм харам (грях)”.

Ари загива при автомобилна катастрофа на 28 май, 2011. Тогава тя е само на 27 години.

1501

Ари Лорен Суад Саид демонстрира работното си облекло в къщи.

2291

Ари с дъщеря си Ави сутринта преди тръгване за училището.

3190

На път за училище.

5146

Майка и дъщеря гледат ютуб.

6146

Ари Лорен Суад Саид готви дъщеря си за сън, а тя заминава на работа.

7142

В женската тоалетна «78704 Lounge» в Остин, щат Тексас.

11152

На работното място.

12123

13109

Пощата рядко носи добри новини.

14100

Професионални деформации …

1870

Сред приятели.

21114

Ари Лорън с хиджаб. След нощна работа в стриптийз клуб «Perfect 10″, Ари се облича за Деня на благодарността. “За мен мюсюлманската забрадка е смешна, но ми е интересно, че когато съм с нея хората започват да се държат по съвсем друг начин. По време на работа, да се отнасяш с мен по определен начин, защото аз съм облечен като стриптизьорка, но на следващия ден сложих хиджаб и всички тези хора си мислят: “О, как изглежда! Може би е все още девствена. ”

2292

На входа на спалнята си е заковала палестинското знаме като завеса.

2454

Хиджабът и знамето не и пречат да пие уиски Джак Даниелс.

2643

Последна снимка за сбогом

Фото: Ким Бадави

{ 4 comments… read them below or add one }

edin slep May 31, 2012 at 2:36

Да оставим на страна, че се горее че е грешник. Тази жена изглежда ужасно – огромен отпуснат търбух, огромни целулитени бедра, увиснали гърди. Абе какви са жените в Тексас, щом стриптизьорките са толкова отвратителни и някой плаща за да ги гледа?

Докато се чудех се сетих за думите на един момък, който бе отрасъв в Милано – тук всяко второ момиче засенчва хубавиците в Милано, чудна страна.

Reply

Константин June 3, 2012 at 11:24

Егати сбърканячката!

Reply

MW June 17, 2012 at 16:53

Лека й пръст, печена мацка е била.

edin slep, в БГ стрийптиз клубовете жените не са първа хубост, запознат съм. И в Милано съм бил, има много яки италианки, които освен че имат добри природни дадености, имат и стил. За разлика от нашите момичета, които се мацат и обличат като чалга проститутки.

Reply

cv86 April 26, 2013 at 10:51

evalata mnogo malko jeni sa taka uporiti kato neq bravo :)

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: