Сръбските зверове в Босна и Херцеговина преди 20 години

by ExtremeCentrePoint on Thursday, 19 April, 2012 · 10 comments

in Балкани, История, Терор и Комунизъм

На 6 април 1992 година, Европейският съюз признава независимостта на Босна и Херцеговина и това слага начало на гражданската война. Боевете се водят основно на територията на босненските мюсюлмани, а цивилното население е клано от сърбите така като турчин не го е клал. Башибозушките орди на сръбските пара военни съединения, ползващи се с подкрепата на официален Белград и на Сръбската социалистическа партия, извършват незабравими зверства. Избити са хиляди мъже, жени и деца.

Внимание! Нецензурирани снимки.

71ee_L

9d5b8c_L

cf9fa0_L

a965f9_L

fae9d_L

daaa20_L

7a56e_L

9bda_L

150c_L

dc8bc_L

dbaf8_L

3bfa4e_L

6c216_L

d70b76a_L

0e510f_L

f35f30c_L

7894fb_L

0_85112_fdcb7323_L

8bbc6_L

27423_L

{ 10 comments… read them below or add one }

Mартин April 24, 2012 at 9:08

Фактите около зверствата на сърбите наистина са ужасяващи.И щяха да са още по-ужасяващи ако един български премиер беше пропуснал през българска територия да преминат руски войски,които искаха да отидат на помощ на сърбите.Но той не ги пропусна и с това си действие спаси много животи и спомогна за по-бързия край на геноцида над мюсулманското население.И това е една от причините определени кръгове в България да го сатанизират и да го обявят за едва ли не най-големия престъпник на прехода.

Reply

Константин April 25, 2012 at 14:53

А един тогава все още не, а сега вече бивш президент на България пишеше ободряващи писма на солидарност до военопрестъпника Милошевич и събираше около себе си бабички да крещят “НАТО – вън!”
Интересно, как в омразата към Иван Костов всички политически, класови, възрастови, полови и психиатрични различия изчезват.

Reply

Владислав June 7, 2012 at 12:26

Странно ако въпросният премиер беше толкова обичан от народа защо ли не е на власт в момента и няма изгледи да вземе власта на следващите избори?!

Reply

Rosomaxa January 13, 2013 at 9:48

Известен сръбски DJ се оказа военен престъпник – http://fakti.bg/krimi/48055-izvesten-srabski-dj-se-okaza-voenen-prestapnik

На тази снимка – http://www.extremecentrepoint.com/wp-content/uploads/2012/04/0e510f_L_thumb.jpg

Отворковеца който рита вече загинала от сръбски куршуми жена на име Тифа Шабанович се казва Сърджан Голубович. Защо не му покажат сега суратя за да го видим, че да си поиграем да отидем до Хага за да го поздравим за геройствата му, и да се моли никога да не го пускат от арестите, че със сигурност този ще отиде при жертвата си Тифа Ибрахимович на онзи свят.

Reply

savo August 17, 2017 at 5:54

много ги разбирате нещата как все умници сте се събрали , но ако бяхте там в Биалина и да виждате какво правеха бошнаците щяхте да пеете друга песен

Reply

Rosomaxa July 7, 2018 at 10:28

Ти да не си бил случайно в Биелина бре, чикиджио, за да ги защитаваш сърбите разпалено толкова? Каквото и да са правили босненците със сърбите, винаги все ще им е малко на тази сръбска измет. Защото като започнем със сръбските зверства в Македония, описани от французина Анри Пози и завършим с геноцида в Босна и опита им да прочистят Косова от албанско население, по примера на Босна, сърбите пълно изтребление заслужават, жив сърбин да не остане. Защото сърбин ли е, трепане му е майката на това примитивно и агресивно животно…

Reply

Petar Georgiev October 30, 2018 at 12:49

Сърбите почти винаги са ни забивали нож в гърба. Мръсни копелета, а на по – горният коментар ще кажа, че именно сръбските националисти започнаха войната в Босна, а не мюсюлманите или хърватите. С подкрепата на Белград сърбите в Босна започнаха активно превъоръжаване и убийства на цивилни бошняци и хървати в Босна и Херцеговина. Ние българите също сме патили от сръбските зверства в Македония и Западните покрайнини и дано никога повече Европейският съюз и НАТО не допуснат етнически прочиствания и геноциди на Балканите.

Reply

Х November 1, 2018 at 16:44

Сърбите са подли и коварни, те винаги са ни забивали нож в гърба и са ни мислили злото. Но това което направиха със Сърбия е ужасяващо. Защитиха мюсюлманите и откъснаха сръбска територия което е прецедент. От този прецедент се възползваха руснаците и откъснаха територии от Грузия и Украйна. Коя държава е следващата? България ли трябва да загуби парче земя от територията си? Кои ще са първите които ще ни нападнат, руснаците или турците? Не съм за Сърбия, напротив сега им се пада на тях да страдат, но това което се случи с Косово е нож с две остриета. И то специално за нас българите.

Reply

Leikin November 3, 2018 at 7:53

Естествено, че НАТО наказа сърбите през 90 – те години заради техните престъпления в Босна, Косово и Хърватия. Ти какво очакваш?! Европа да позволи на бесни четници и разни сръбски паравоенни организации да избиват цивилно население ли? Ако разпада на Югославия бе преминал мирно, тихо и въз основа на взаимно уважение и зачитане на принципите на международното право, това което се случи със Сърбия щеше да бъде избегнато, но уви, сръбският национализъм винаги е искал да завоюва нови територии и да използва шовенизма, като своя политика. Това изигра на сърбите лоша шега.

Reply

Бай Оня April 25, 2019 at 11:43

Сърбите са зверове, това същото са го вършили в Македония през 1912-13 г. и от 1918-41, 45-91 г. Срещу българи, нека това не го забравят разните наши идиоти отровени от русофилско-0съветофилска, панслависко-сърбофилска пропаганада! Смърт на Сърбия, малко и беше от бомбардировките от НАТО. Но още повече ме е яд на нашите български тъпаци, дето и сега жалят за сърбите – палачите на българите от Македония и Западните покрайнини! Имаше и такива нашенски главорези дето отидоха да се бият на сръбска страна по време на югославската война, радвам се, че повечето от тия предатели си намериха заслужения куршум и не се върнаха!

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: